Studietur til Barcelona part 1..

Foråret er kommet

Uhhh har vidst forsømt min lille blog lidt, sorry.. Har haft mega travlt op til og under studieturen til Barcelona.. Mæt af indtryk, være PÅ og mangle sin trygge base + familien.. Det dræner en for kræfter. Nå ja og så lande i dk igen med sygdom i hjemmet, hvor man selv for lidt kærligt foræret, gør det ikke bedre😉 I mandags var 3 ud af 4 skidtmas. Og idag onsdag har jeg så været i skole igen, dejligt.. Og så gør det cykelturen nemmere med det fantastiske vejr. Det gav osse et boost sydpå, så dejligt at være hjemme til det igen🎉

Ungerne er lige trådt ind af døren, for at flyve afsted igen, de vil ud og gå tur.. Skønt at de ikke bare smide sig med iPaden 😉 Men at de sætter pris på så simpelt en ting som det gode vejr..

image

vi er nærmeste gået på ferie efter studieturen, for vi har kun undervisning til imorgen og så er det påskeferie. Jeg har 3 arbejdsdage fredag, lørdag og mandag, så resten af tiden skal gå med at male emilies værelse. Theis er nået langt, med hjælp fra hans forældre, mens jeg var væk. Alle vægge er nu oppe, så de skal pudses, så vi kan male dem. Derefter er det gulvet som skal lægges og så er vi done hos hende! Selv om Theis har meget arbejde, så skal vi nok nå det, for nu kan mig og ungerne begynde at give en hånd med.

Og endnu en forårsbebuder, jeg skal have skattepenge retur. Og inden folk begynder på at det er min egne penge, så er det den måde jeg klare at få en økonomisk saltvandsindsprøjtning. Har altid haft styr på hvilke parametre jeg skulle skrue på, så det gav lidt. For jeg vil hellere have nogle tusinde ud på en gang, frem for 300-500 ekstra i måneden. Jeg føler ikke at jeg mærker det på samme måde.

Så tak skat igen i år😉

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studietur til Barcelona part 1..