Læse ferie og meget forsømt blog :-S

Første eksamen here we go :-S

SÅ er det  i morgen vi får den første rigtig eksamen på 2. semester.

Yieks!!!!

Heldigvis skal jeg ikke arbejde eller noget andet, så kan koncentrere mig i de 48 timer hvor der skal gruppearbejdes på en case. Vi havde for nylig en prøvecase, som vi fik en masse gode ting at vide om, bl.a. at den var velskrevet.. Så er forholdsvis rolig omkring det. Og så gennemgik vi osse for nylig alle teorier fra organisation og ledelse, som jeg egentlig synes var et stort rod, fordi vi havde gennemgået så meget.

Diskussionsoplægget til sport og event eksamen er osse afleveret og den skal jeg så op i på næste torsdag. Det glæder jeg mig faktisk vildt meget til, da jeg synes det er mega interessant 😉

jeg er faktisk ikke så nervøs mere til en eksamen som for 18 år siden, da jeg skulle tage min HHx. Jeg tror simpelthen at al den erfaring jeg har med og at jeg gradvist har lært at stå og præsentere for folk, gøre det nemmere.

Jeg har self altid lidt sommerfugle i maven, alt andet ville være mærkeligt, men er helt ok med:

DET GRØNNE BORD!!!

grønnebord

Men nu må vi se hvad emnet er i morgen, wish me luck:-D

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læse ferie og meget forsømt blog :-S