Heftig uge‼️

Et stik i hjertet😢

Jeg har en sjov vane med at sidde og læse reklamer og især boligannoncer. Synes det er sjovt at se andre huses indretning og få kreative ideer og ikke mindst drømme.

Bedst som jeg sidder og kikker ugeavisen igennem, se jeg en ny annonce for en klassisk murermester villa i Kirkegade. Hjertet falder helt i livet på mig, for jeg kunne se med det samme, at det er en af min slægters hus!😢

Huset blev bygget af en kendt arkitekt i Esbjerg, Peters, og huset har så mange lækre detaljer, som jeg ville elske at eje. En fredet kobberhoveddør, med en 3D tyr. Min farmor har, kobberstikket til den tyr hængende på sin væg idag.

Der blev for nogle årtier siden lavet en artikel om istandsættelse af huset, min farmor har naturligvis den artikel.

jeg ringede hende op og fortalte at huset nu var til salg, og hun kunne fortælle detaljer om jernkomfuret i grovkøkkenet, og at der hvor badeværelset er på 1 salen idag, var faster Hannes gamle sy værelse.

dengang huset skulle sælges, var der en masse ting som skulle laves bla badeværelse. I gamle dage var der kun et lille toilet og der blev bade i kælderen ved grovkøkkenet. Der blev tørret æbler på loftet helt øverst oppe, idag er det et aktivitets rum. Min farmor har haft sin gang i huset, da min farfar boede der, da de mødte hinanden.

desværre havde de ikke råd til at overtage det og heller ikke mine forældre eller min onkel.

Hvor ville jeg dog ønske at vi kunne eje det hus, da det er lige sådan et hus jeg ønsker mig og så med den historie☺️ Desværre må den glippe og jan kun håbe at de nye ejere også vil bevare alt det smukke dette hus har❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Heftig uge‼️