Jeg har den sejeste store/lille pige.....❤️

Elsker at give gaver…

… Og se folks reaktion.. Og den bedste kom idag. Jeg har meget længe gået med tanken om at købe en oplevelse til Theis. Siden sidste år og har sågar snakket med hans venner sidste år, om han mon ville blive glad ved det jeg havde i tankerne. Efter skatte pengene kom i år, kunne jeg endelig købe gaven til ham, og det kan godt være han ikke hopper og springer rundt af glæde, men det drengede smil, der bredte sig på hans ansigt, var ikke til at tage fejl af.

Han fik et gavekort, til at køre en Lotus Elise på Padborg park. 3 runder selv og 3 runder, med en instruktør, der nok giver den lidt mere bundgas en Theis .

Synes Theis skulle have den nu, for han er ved at være så træt, det er vi begge, at det kunne give han en lille saltvandsindsprøjtning 😉

så jeg glæder mig vildt til at se ham fræse rundt på banen, og det brede smil han kommer ud af bilen med.😉

image

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har den sejeste store/lille pige.....❤️