Hyggelig aften og av dagen derpå😱

Det uundgåelig spørgsmål….

… i denne søde juletid 😉 Jeg står og laver mad her til aften, mens benji sidder helt opslugt og ser polarexpressen (Awesome film👍🏻) Så lyder der dybt seriøst over fra sofaen: “moar hvordan kommer julemanden ind til os, når vi ikke har nogen skorsten?

Hmm og hvad svare den kloge så til det.. jo fik sagt noget i stil med at han nok kom ind via loftet og ned gennem vores loftslem og i mellemtiden har han faktisk selv konkluderet at han nok tog vinduet så 😂😂😂

Men det fik mig alligevel til at undres over hvor meget de egentlig tror på endnu, eller vil tro på? Jeg har sat nisse bo op flere stede, som sidste år og jeg ved ikke om Emilie har luret at vi kommer med kalendergaverne i deres sok. Theis havde stillet advents pakkerne fra mine forældre ud i udestuen, og selv om jeg havde lagt noget over, så tog jeg Emilie i at følge efter mig den ene dag, hvor jeg netop dækkede pakkerne til. Og da jeg høre noget bag mig, vender jeg mig om og når lige at se Emilie med åben mund, et gisp og så var hun pludselig ikke så interesseret i at se hvad jeg lavede😂😂😂

jeg tænker bare i denne oplyste tidsalder, og når de har være deres mobiler med adgang til det store internet og skeptiske venner og veninder. Hvornår gennemskuer det det mon? Julemanden portrætteres i så mange afskygninger og i Grønland og på Nordpolen, så opdager de det ikke der?

Jeg tror egentlig mine 2 unger holder fast i den endnu, måske fordi den er hyggelig og betryggende i en stor skræmmende verden? Hvem ved.

hvornår holdte dine børn op med at tro på julemanden og nisser?

Nissebo

Nissebo

Nissebo

Nissebo

Polarexpressen

Polarexpressen

Man slænger sig

Man slænger sig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggelig aften og av dagen derpå😱