Så det' sommerferie

Der tages mål!

Idag har stået i måltagning og planlægningstegn..

Vi er jo No Way near done, selv om hus og økonomien er godkendt.

Vi mangler forsat at lave have, udestue og garage. Vi har dog ikke en deadline mere, andet end den vi selv sætter. Et ønske er at vi er færdig til næste sommer.

Jeg vil tror at Theis mig får shinet garagen op først. Den skal ha nyt tag, brædder skal repareres og isolering og nye indervægge. Garagen laves om til et værksted til manden min, og vi genbruger de 2 ups’er fra huset. Theis havde fået bestilt en hoveddør der vendte forkert og det samme med vinduet til kældertrappen. Men de 2 passer godt ind i planen for garagen 🎉🎉

Når den er færdig, skal vi har bygget og forhåbentlig udvide udestuen med 7 kvm. Og derefter skal der lægges 200 kvm fliser og haven skal gøres pæn..

Og hvor får vi så pengene fra.. Jaaa ser du det er det store spørgsmål. Jeg har en forventning om 60000-75000 kr, Theis tror på 100000 kr.. Noget kan skaffes ved Theis’ overarbejde, men det er måske halvdelen..

Så vi må lægge hjernerne i blød.. Bander nogen gange min ungdomsgæld af helvede til..😡😡😡 kunne ha bidraget med 4000 kr om måneden hvis jeg var gældfri😢😢😢

men det bliver lækkert når vi engang er færdig❤️

Med udvidet udestue

Med udvidet udestue

Med nuværende str på udestue

Med nuværende str på udestue

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så det' sommerferie