Tilbage til hverdagen

Chok😱

Det skal lige siges at vi er startet på den sund bølge herhjemme, for alvor. For 2-3 år siden sagde vægten omkring de 80 kg. Så med støtte fra en gode kollega, iværksatte jeg palæo stilen.. Dj Chrelle blev min mentor og var den der “ahah” rap over fingrene når jeg var i syvsind over hvad jeg måtte spise i kantinen på mit gamle arbejde.

Resultat blev dette:

image

Var meget stolt da jeg lykkedes at smide 10-12 kilo. Så nåede lidt over halvvejs mod de 60 kg. Men gik i stå pga manglende motion.

Så mødte jeg kæresten, en masse dårlige undskyldning så som flytning, husrenovering, manglende køkken i 6 mdr, så kosten ikke kunne holdes og blah blah blah 😡

Tja så nu sige vægten 89 fordelt over giga brystparti, mega lår, moderat mave osv..

For 3 dage siden, gik vi igang med kosten. Og lige om snart  hopper jeg osse på mit elskede bodyjam hold igen. Heldigvis kan vi støtte hinanden herhjemme, da Theis osse har fået sig en dadbod, eller retter bonusfarmave😘

Så vi er igang, ved jo godt hvad der skal til, især hvis der skal ske andre ting som jeg drømmer om… Men!

Idag var jeg ude for en vild øjen åbner.. Ved godt t-shirts strammer osv, men der var vildt go tilbud på vinterjakker i føtex og bilka. Ja der shopper jeg tit tøj, for jydegenet kommer op i mig, dog mest overtøj og støvler.. Men selv ikke en XXL som jeg kunne svømme i, i længden, kunne i nogen modeller knap nok nå rundt om røv og hofte!!!! Så langt oppe i vægt har jeg dæleme ikke været andet en som gravid, hvor man er lovligt undskyldt..

jeg tog det kæmpe nederlag med oprejst pande, for vi var jo igang med projekt tab os og kostændringer. Men det havde fandme slået endnu hårde, hvis vi ikke aktivt var igang.. Havde lagt mig i fosterstilling derhjemme…Så fortrøstningsfuld som jeg er, børstede jeg den af mig og tænkte, om 1-2 mdr, kan jeg købe den åndsvage vinterjakke.. Timer det sikkert med sne til den tid..

Det var ordene idag….mys herfra

3 kommentarer

 • Annette

  Hey sweetie
  Kan sagtens følge dig 😘 Jeg havde for et par år siden stor succes med 5-2 kuren….
  Møs til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Pyh jeg har selv været oppe på 81,4 kg… Så kom jeg ned på 69,9 kg i sommers.. nu efter jul og nytår siger vægten 75 kg.. Så jeg skal også igang igen! :O

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julle

   Det er så træls Hvorfor tager man altid mere på, hvis man går op efter et vægttab?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage til hverdagen