Foråret er kommet

Av for Filan!

Siden november har jeg døjet med en dum venstre hæl…noget overanstrengelse eller en hælespore. Det kom efter 2 lange dage i køkkenet, hvor jeg forberedte fødselsdag. Jeg stod op i mange timer de 2 dagbog det forsvandt ikke derefter.Igår var jeg ved lægen og fik sat ord på. Betændelse i hulfodssenen😩 Øv øv øv

Havde godt lugtet lunten, men rart med klar besked af lægen. Frygtede at jeg skulle ha blokader osv, men kan heldigvis nøjes med træningsøvelser og udstræk, det skal så gøres i 2 mdr, og så burde jeg få det bedre.

min fod ser normal ud, men når jeg rejser mig for at bevæge mig, gør det ondt, som følelsen af smadret muskel på 1. og 2. Dagen efter træning. Efter lidt skridt, forsvinder smerten lidt men bliver ved med at være der.

jeg må cykle og svømme alt det jeg vil mens jeg træner og det kan gradvist blive sat op. Det betyder osse at jeg tager pause fra fitnessdk i 2 måder.. Øv øv.. Men der er osse fortravlet lige nu til Athen har tid til et smut derned. Så efter genoptræning og husrenovering er det op på hesten igen😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Foråret er kommet