Elsker at give gaver...

Yousee & fængsel…

iiiihhhhh!

For godt en uge siden, stod vores router/modem definitivt af😩😩😩😩 og vi kan ikke bare gå ned og få fingrene i noget nyt…. Fandt jeg desværre ud af. Nu er det sådan at vi bor i eget hus, så hvis der skal sættes sådan en fix boks om, som der er i dvs. Boligforeninger (Grantofteparken hvor jeg før boede) hvor man bare plug’er sit router til, så man har internet… Ja så koster det en bondegård😩😩😩 så vi har noget kabel der går ind i krybekælderen, med bredbånd og tv fra Yousee. Det sidder så i en slags Stikdåse, med 2 udgange, en til tv, som virker upåklageligt, og den andre til internet.

men men men det kabel, som der fra går i den trådløse router/modem, er et rundt kabel med kobber i midten, dvs man ikke ikke bare pluge et fladt internet kabel i, for at der er internet. Vi har fornylig købt en meget kraftigere router, som så har Ethernet forbindelse Yousee modemmet.. Den virker fint og kun hvis de er koblet sammen..

Jeg tænker fint, det hurtigste er at tage modemmet i hånden og går ned i Yousee butikken, som sælger en masse elektroniske dimser, da de bare må kunne bytte den defekte router/modem, på lige fod med min HD boks…. Men jeg blev klogere…

jeg fik et nummer at ringe på, havde ikke tid, så jeg griflede hurtigt et par ord på skrift til kundeservice på Facebook. Normalvis kan man få løst sin henvendelse hurtigt ved det. Jeg henviste som aftalt i en ny e-mail til korrespondance fra Facebook.. Det ville tage 2-4 dage at behandle henvendelse. Dvs 2-4 dage at læse linjerne og sende en ny router.

fuldstændig håbløst at jeg møde virksomheden i butikken og på nettet, i såkaldte touchpoints som vi lære om i servicedesign faget, uden de på stedet kan løse mit issue. Forløbig er der gået  3 dage uden andet end en bekræftelse på modtagelse af min mail… Fandme godt jeg først har prøveeksamen på torsdag.. Hvis vi får routeren inden da.. Ellers er jeg fucked!

og ja al min data på mit 20 GB stor mobil abo er efterhånden brugt op.. Så ungerne er bandlyst fra iPaden osv.

jeg er tosset, for sjældent skal man da lede længe efter en virksomhed, som på ingen måde følger med og yder go service.

fuldstænd som det gamle fængsel vi besøgte igår, i Horsens. Man føler sig låst og indespærret.

behøves jeg at fortælle at vi nu skifter til noget andet! Det skal bare virke især nu hvor jeg går en måned med eksamen i møde !!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsker at give gaver...