At have en mand der rejser meget...

Vandmelon bikini

Så har jeg haft lidt krea tid i min korte sommerferie. Vi var på en uges camping på Bøsøre Strand camping og da min datter kun havde en badedragt, spurgte hun om jeg gad hækle en solbadnings bikini til hende, som hun kunne bruge sammen med små shorts.

Tilfældigvis havde jeg pakket de rette farver, man er jo forberedt som hækler på tur 🙂

Jeg startede med at hækle de røde trekanter.

Jeg målte antal cm fra det underste af brystet op til brystvorten. jeg har ikke styr på hvilke skål størrelse det er, men jeg skulle slå 14 lm op + en lm vendemaske. og så hæklede jeg fastmasker i de første 13 masker, 3 fm i den sidste maske og arbejde rundt og hæklede 13 fm på undersiden af arbejdet. Og så fremdeles. 1 lm som vendemaske i hver ende og i den midterste maske hækles 3 fm i samme maske, for at skabe rundingen. Ideen er fra denne side: http://fridahaugensorensen.blogspot.com/2016/03/hklet-bikini.html

Lav 2 af dem.

Hækkel der efter de 2 stykker sammen. Jeg hæklede fm langs den lige del af trekanten og fortsatte med at hækle den anden del på. Hæklede 5-6 rækker frem og tilbage, til jeg synes det var nok. En rettelse jeg vil lave fremadrettet er at hækle 2 fm sammen i midten af rækken, så den ikke gaber . når jeg har hæklet bredt nok, fortsætte en lang lm række og vender ved tilpas længde og hækler retur med fm. Fortsæt hen over det underste af bikinien og lav en tilsvarende lm række, hvor der hækles fm retur og lukkes af ved enden af lm rækken.

Derefter hækles nakke stropperne igen af lm rækker  og hækles på toppen af bikinien og forstærkes ved at hækle retur med fastmasker.

De sorte kerne er lavet af franske knuder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At have en mand der rejser meget...