Travl december måned

Uartig pakkespils gave

Som I kunne læse tidligere, så knokler jeg på livet løs med hjemmelavet, hæklet gaver. Og så smed kæreste lige denne her igår: skaaaat kan du ikke liiiige hækle en pakkelegs gave til på torsdag? Den må godt være fræk.

Hmmm siger man så. Jeg havde jo fundet denne her, som jeg alligevel ikke synes går an til vores egen julefrokost i kærestens familie, pga børn og sarte sjæle, hi hi fnis.

http://halager.blogspot.dk/2013/05/diy-gaven-til-drengerven-hklet-cover.html?m=1

Nå men kastede mig akut ud i opgaven og tror den tog mig 3-4 timerne alt.

Jeg tilføjede en ekstra udvidelse, da jeg synes den var for stram ud fra opskriften. Udvidelsen fandt sted i 13 omg. Derudover valgte jeg at lave en simpelt top ud af 2 trekanter, istedet for den dekorative top i opskriften.  Mest fordi jeg ikke havde den str. Nål og mit temperament var ikke til pillearbejdet med fin nål og tråd. Og så tror jeg helt ærgeligt, at den der vinder pakken er bedøvende ligeglad om jeg har brugt 30 min på overdelen eller 2 timer;-)

men her er resultatet:

f9c8f9ef-40e3-483f-9f1a-e76e1903b6c2 2f8cc291-817a-4046-89e6-c599f5f89480

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travl december måned