Go gerning😉

Travl hverdag 😖

Så er jeg tilbage efter et par hektiske dage. Vi har fået lavet halvdelen af betongulvet i kælderen i mandags, så dagene op til gik med oprydning og jeg måtte ud og skovle sand fredag morgen. Vi havde en go snak med vores nye genbo, han har carport som en stiklomme i vores indkørsel. Så pga pladsmangel, da vi sku ha leveret en ny portion sand ( 4 kubikmeter!!!) og en Palle med beton mandag morgen, så måtte vi på frierfødder hos genboen, for at få lov at låne hans areal ved carporten.

Det fik vi lov til, så længe han kunne få sin trailer ud og ind.. Det resulterede så i at jeg (med en lille fibersprængning ved venstre ribben) måtte ud og skovle sand, da fragtmanden ikke lagde det som jeg bad om.. Efter 1,5 time kunne min rug ikke mere og jeg måtte dope mig på smertestillende og bruge varmepude.. Men er pisse stædig, fordi vi skal ikke ha ballade med vores nabo!

image

Søndag hankede jeg op i med selv og tog til det længe ventede fastelavns bodyjam..i udklædning…..

Det var hot men sjovt og fik osse slået katten af tønden. Jeg dansede så godt som den dårlige krop kunne holde til, igen dopet op på smertestillende.

Men bonus ved weekenden var at det nu er røget 4 kg, så mangler kun 26 kg😣 Men tager den et delmål af gangen, og lige nu er det i intervaller af 5 kg…

image image

Og hvem forestiller min udklædning så😝😂😂😂😂?

mandag havde vi 3 meget effektive mandfolk i huset, der støbte betongulv i kælderen…de var stort set færdig da jeg kom hjem 13.30 fra skole.. Så næste step er at de skal bryde resten af kældergulvet op i weekenden og så kommer kloakmester på tirsdag, for at skifte kloakrørene under badeværelsegulvet.. Så vi skal finde på noget ud af huset i 8 timer den dag 😉Kæmpe respekt til de 3 mandfolk💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

I tirsdags havde vi et rigtig spændende virksomhedsbesøg på vores speciale. Vi kom bag kulissen hos EfB. Vi var rundt og se omklædningsrummet, spillertunnelen, nede og stå på græsplænen, oppe og se flere forskellige skybokse 😳😳😳 og deres konference faciliteter.. Det var virkelig spændende og en meget interessant virksomhed..

image

Idag står den så på lille (stor) dreng med høj feber… Han kom hjem igår og klagede over ondt i hovedet og gik direkte ind på sofaen og sov.. Derefter vågnede han i en eller anden form for febervildelse, hvor han bare reste sig, gik rundt om sig selv, græd hvis Emilie sagde noget og jeg havde svært ved at trøste ham.. Så han har hængt på mig det meste af dagen idag😏 Så jeg har samtidig taget en slags fastedag på nupo, pga pandekager igår og lidt skejen ud i weekenden… Virkelig svært nå Emilie og hendes veninde sidder og guffer pandekager med is, rester fra igår😳😳😳 tyr til mine sukkerfri salmiak lakridser, og tror det virker…💪🏻💪🏻💪🏻

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go gerning😉