Hus renovering vol. 2

Sunday sweet sunday

ahhhh

det er dæleme længe siden vi har haft så afslappet og dejlig en weekend.

Lørdag havde vi lidt oprydning, og takket være den grundige oprydning i sidste weekend, var det hurtigt overstået. Præcis som jeg godt kan li det 😉 Lørdag havde vi hyggevisit af min kusine Tine og Michael, som skulle se det endelige resultat, som de begge har hjulpet til med over de sidste 2 år❤️

Da de var kørt, kom mine forældre og SIF. Min mor havde det dog skidt, efter diamantbryllup de var til om fredagen. Hun har nogle issues med når mange mennesker er samlet, en rest fra hendes stress periode.

Det var hyggeligt og desværre besluttede de at køre hjem af hensyn til min mor.

Resten af lørdagen hyggede vi med forskellige spil, Danmark spillet og hvem var det ny vi var, indtil vi fik rørt lattermusklerne da vi så rundt på gulvet..

Søndag kom vi ikke ud af fjerne før 9.30 tiden.. Ungerne vågnede self lidt før, men de plejer at hygge med at stene tv og spil, indtil sulten melder sig.

Over middag, efter lidt huslige pligter, fik begge af ungerne legeaftaler på plads. Benji fulgte jeg hjem til Laura, som bor lige rundt om hjørnet fra os og Emilie har haft besøg af både Tasja og Mia. Og vi har bare nydt tiden på sofaen, Theis med onlinespil og mig med serier der har været forsømt😍 Nåh ja og så har jeg lige haft kik på noget økonomi til i morgen, inden nr. 2 eksamen går løs..

og lige nu?

tja har fået lov at flyde men mine 2 drenge laver madi køkkenet 😍😍😍

elsker mit og vores liv, det er fyldt med kærlighed  og gode oplevelse

image

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hus renovering vol. 2