Stor omvæltning...

Sparetips på baby frugt mos

Nå bloggen har stået meget stille længe!

Men idag kom jeg til at tænke på et lille økonomisk tip, som er lidt billigere end hvad du køber i butikkerne.

Idag er det stadig ilde set, hvis du giver din baby færdig lavet mad købt på glas. Faktum er bare at det kan være nødvendigt engang imellem, når tiden er knap eller man ikke har forberedt noget hjemme fra. Og da Klara begyndt på skemad, fik hun hurtig en favorit, når det kom til frugtsovs på glas.

Jeg anser ikke mig selv for speltmor og mega overskudsagtig. Der er bare nogen ting som godtransport gøres nemt og hurtigt i en travl hverdag med Babygråd og bleskifte.

Jeg er ikke kok eller madblogger, men har fundet nogle små fif som hjælper mig i hverdagen, så ikke det hele går op i mad og agryyyyy.

jeg har indkøbt 2 poser mango fra frost til 20 kr på tilbud. Dem hældte jeg i en gryde med en bundslat vand. Ikke meget vand, da smagen ellers forsvinder. Jeg kogte det op og lod det simre i 10-15 min.

derefter havde jeg 2 meget modne bananer, som mine 2 store unger ved Gud ikke ville røre med en ildtang, da de havde begyndende brune pletter. Faktumer bare at der er bananen ekstra sød, så perfekt i mos.

når mangoerne er kogt møre, tog jeg gryden af varmen og puttede de 2 bananer i. Det hele blev stavblender.

Jeg havde tidligere købt opbevaringsbøtter fra avent. De er mega gode med deres skruelåg, til alt mulig. Samtidig har jeg købt genanvendelige smoothie/grød/mos poser.

Jeg fordeler det hele i de forskellige beholder. Der blev 3 bøtter plus en skat, da Klara fik noget på sin morgengrød. Og jeg fyldte også 2 poser.

Og hvad har det så kostet?

Mango i netto: 20kr ( normal pris er 26 kr)

Bananer : 4kr

Ialt 24kr (normal pris 30kr)

Jeg har fået, hvad der svare til 2, 9 glas mango/banan mos fra semper. Og da du jo ikke kan købe 0,9 glas, runder jeg op.

Nemlig.com og andre steder når det ikke er på tilbud: 15kr pr glas = 45kr

Så  der er noget at spare. Dog kan jeg se lige nu at Bilka køre tilbud på det, hvor du kan købe 3 glas for 30 kr. I denne uge er det dog stadig billigere, fordi mangoen også er på tilbud.

Jeg synes dog at fordelen ved denne metode er, at du kan fryse lige præcis den størrelse du ønsker og så ved du at det kun er ren frugt i det😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stor omvæltning...