Diy mega halstørklæde😍

Sofaen vandt, stressen accepteret

Kender du det, når man mange dag i rap har stresset rundt, til ret mange arrangementer, kun fået ca 6 timers søvn hver nat og en masse tanker og planer i hovedet.. det er der hvor jeg skal kende min grænse og tage den lidt med ro…

desværre blev et opstartshold i crossfit taberen i denne omgang idag.

hvis jeg ikke lytter til min krop, så vender stressen tilbage og det vil jeg for alt i verden undgå.

jeg har været igang hver dag siden mandag eller tirsdag i sidste uge og idag skriver vi onsdag  dvs 1,5 uge!!! Det er ikke sundt for mig. Andre kan måske godt, men så absolut ikke mig. Hele sidste uge, sad jeg frem til torsdag i min. 6-8 timer og skrev eksamensopgave, startede i crossfit, alene uden Theis, hvor min krop var ramt i 4 dage efter, havde MILK arrangementer, børn der skulle på weekend, jeg var i Østjylland til et værtinde besøg, hele søndag fra 5.30-23 var jeg på langtur til Sjælland, med en masse dejlig tøsesnak og lidt MILK ind over, mandag var osse milk dag, igår var jeg til spørge time, med Theis i Vejle til MR-skanning, mødre arrangement om aftenen og idag var jeg skolen til hovedopgave møde og havde nogle ærinder i byen… kan du følge med???

jeg drattede om på sofaen en time, og nu kan min krop slet ikke vågne… jeg er så træt, at den times opstartshold i CFC virkede som en bjergbestigning!!!

Det får mine alarmklokker til at ringe og sofaen vinder i aften. Jeg har sådan en kvalme lignende fornemmelse og en meget træt krop ud i hvert led..

Man kan godt have mange ting i perioder, men man skal også stoppe op og trække vejret..

og ignorere hvis folk siger pjat!!!!

den type folk har sandsynligvis aldrig presset sig selv ud i stress og kan ikke forholde sig til det..

så nu er vi fælles om aftensmaden, da den også er en næsten umulig opgave…

img_4941

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Diy mega halstørklæde😍