Say Yes to the dress - vol 1

Say Yes to the dress – vol 2

Puha har stadig ikke helt fattet dagen igår.

Det var så stort. Der var grin, kram, tårer og ærlige meninger. En helt igennem fantastisk dag.

Jeg kørte til vejle kl 11, for at mødes med Cathrine og min mor, som skulle med til min første brudekjoleprøvning. Desværre var der et par afbud fra andre vigtige personer som var udenlands.

Nå men jeg fik hentet mor, og vi fik fundet bryggen i Vejle  hvor vi parkerede. Undervejs fik vi konstatere, at min mor og jeg, da vist nok mangler en shoppetur sammen;-)

Vi fandt Cafe Lido og Cathrine og fik en lækker frokost, til trods for de sommerfugle der baskede rundt i maven.
Min forventning til prøvningen, var nok at jeg ihvertfald kunne gå derfra med et fortsat fokus på en bestemt type af kjole. Jeg blev klogere 😉

Efter frokosten går vi derover og bliver mødt at en masse plakater uden for, så ingen i vejle var vidst i tvivl om at Randy Fenoli var på besøg hos Panayotis

Der var lidt forsinkelse da vi kom der ind, Så det hele blev skubbet 20 min. SÅ vi havde faktisk tid til at besøge alle de udstillere der var. Vi nåede dog at smag forskellige kager og snakke lidt med de 2 udstillere. Kagen med passion er forløbig en favorit. Men Theis skal også med på banen ;-)Så må vi se hvad han sir.

Så kommer søde Dea ned og henter os og føre os op på første sal, forbi stativer og stativer af de smukkeste kjoler… og Randy.. Virkelig underlig bare sådan at gå forbi ham.. De store rum er indrettet med prøverum og sofaer til gæsterne. Dea spørg lidt indtil mig og mine ønsker, hvor brylluppet skal holdes osv. SÅ hun fanger det hele. Hun kommer med  3 forskellige kjoler, i de forskellige stile, som vi skal have opklaret hvad der sidder godt på mig.

I mellemtiden kommer Randy lige så stille forbi og siger: Hey beautyfull… wow, han siger pænt goddag vidst nok med et kram og er glad for at jeg fik en selfie med ham inden jeg kom i kjolerne.. For så kan jeg nemlig lægge billederne ud….

Så får jeg besked på at gå ind og smide tøjet og tage mine stilletter på.. Meget underligt at står i undertøj og stilletter:-/ Så får jeg den første kjole på og den sad perfekt, self med lidt nåle i diverse steder. Jeg vil ikke sige så meget mere om den, for den var der faktisk i første hug. Men der skulle prøves flere.. For det her kunne jo ikke være rigtig.

Og nu vil jeg skuffe jer, for jeg hverken beskriver eller lægger billeder op af de kjoler det ikke blev, af hensyn til Theis. Han er holdt langt væk i uvidenhed og kender hverken til formen, prisen eller udsmykningen;-) Men når han så skal til at vælge blomster til mig, så kan de andre heldigvis råde ham til hvad der ville passe bedst;-)

Jeg kan dog sige at i min lykkerus, så jeg flere gange Randy komme forbi og når han så mig i alle de andre kjoler, var han meget stille og sagde ikke noget, udover at spørge mig til hvordan jeg havde det.. Så der blev jeg også bekræftet i mit valg og mavefornemmelse..

Men alle kjoler blev prøvet for en sikkerheds skyld, for jeg kunne simpelthen ikke fatte at den var der i første hug..

Da jeg til sidst fik den første kjole på igen, kom mavefornemmelse igen med det samme i forhold til de andre… Dea spørg om hun skal hente Randy og jeg nikker, fordi tårerne de bare presser sig på. Og da han kommer over kan jeg se hans udtryk i spejlet og der er bare ikke noget at tage fejl af. Og han udbrød også Wow. Jeg havde også fået et lille slør på, en meget lille diskret halskæde og vi havde skiftet noget pynt ud. Den sad lige i skabet. Da han spørg hvordan jeg har det, kommer svaret bare promte: fantastic!!! Og han laver nærmest en “ohhhh, this might be the one” Og jeg nikker.. Og så kommer sætningen lige som på tv: Mette, are you saying yes to the dress? Det var så fedt. Jeg fik kleenex af ham og kæmpe krammer.. Tror jeg krammede med ham en 4-5 gange..
Det var så vildt og jeg ville slet ikke have kjolen af igen..

Bagefter ordnede vi kontrakten og nogle mål og de skrev ind at jeg ønskede et større vægttab, så bestillingen af kjolen skulle skubbes mest muligt.

Derefter fik vi en snak med Michael Panayotis, som selv stod ved kassen. Han var simpelthen så flexsibel, så selv om de havde finasiering, så fik vi bare skrevet ind at jeg sørgede for at lægge nogle afdrag, så den var betalt inden brylluppet..Det var så nemt og fantastisk services!! 12 i touchpoints der 😉 Jeg lagde self en udbetaling og fik jo så også en lækker goodiebag med 😀 Da vi kommer ned i foyeren, er jeg meget lettet og overrasket. Der er dælme en grund til man vælger Panayotis og at de kalder deres personale for drømmetydere 😀
Vi fik lige en sidste sludder med Randy, om hvordan jeg havde det og vi spurgte ind til nogle detaljer vi havde snakket om..

Så man må sige jeg fik valuta for pengene, holdte budgettet og kan nu sige tjek til kjolen..

Havde dog ikke taget stilling til tilbehøret, fordi fokus havde været på kjolen, så der er stadig shopping to do 😉

En af de smukke kjoler der var udstillet

En af de smukke kjoler der var udstillet

Mor, mig og Randy

Mor, mig og Randy

Med sommerfugle i maven og regnen silende ned

Med sommerfugle i maven og regnen silende ned

Smukke farver

Smukke farver

Inspiration

Inspiration

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Say Yes to the dress - vol 1