Min lille hemmelighed..

Så var vi sku i tivoli :-D

Igår var en lang dag, men den var dælme dejlig.
Jeg stod op meget tidligt med emilie, da hun skulle sendes på bussen til tivoli i københavn, sammen med resten af Rørkjærkoret til musikskolernes sangdag.
De skulle synge små 20 min på pantomimeteateret <3

Vi kørte selv derover ved 8 tiden og undervejs samlede vi mine forældre op i Slagelse, da de selvfølgelig også skulle nyde en dag i den gamle have. Theis var dog en smule tømmermænds ramt, da han havde været til whisky smagning fredag aften med hans goe kammerat 😉 Jeg kunne aldrig drømme om at forhindre ham i sådan noget, tiltrods for familie udflugten dagen efter. Den eneste betingelse ( hvis man kan kalde det sådan) var at han skulle være på om lørdagen i Tivoli. Ikke alene glædede jeg mig til det, da jeg elsker Tivoli, men ungerne var jo også mega spændte.  Så jeg helgarderede mig med diverse medikamenter, til mave og hoved, så han kunne fungere.

Turen gik helt smertefrit og vi fik parkeret ved Q-park ved Vesterport, da det udløste rabat. Jeg kørte for det første pga Theis stadigvæk var småfuld, men også fordi jeg kender indre København både til fods og i bil og jeg bliver ikke hylet ud af at køre der 😉 Min kære faders temperament nåede heller aldrig at komme over kogepunktet over trafikken trods trafikken, men synes også selv at alt gik glat, trods vejrarbejde 😉

Det var jo faktisk den smukkeste dag i Tivoli, skyfri himmel og en tilpas temperatur på ca 20 grader. Nej det var skønt. Vi nåede en enkelt forlystelse, inden frokosten i Grøften. Trods minimum 2 besøg hvert år i haven, i de 15 år jeg boede der, har jeg aldrig været i Grøften. Meget Pinligt.!

Meget træt Theis

Meget træt Theis

18341834_10155338308522698_3584152700889434875_n 18341884_10155338308507698_6733048341708430767_n 18342831_10155338308557698_5954196476720070871_n

Vi fik en go plads i et stille hjørne ud mod Pantomimen, så vi kunne faktisk have sittet der under korets koncert og set det hele. meeen vi sku ud i solen..

Vores tjenerinde var fantastisk dejlig og tiltalte os, ja jeg sagde tiltalte ;-), på gammeldags maner med: frue, herrer og lille ven til Benji…

Vi kunne ikke bestemme os, men endte til sidst med overdådigt smørrebrød og boller i karry til benji 😉 Drengene skulle også lige have en lille snaps til. Jeg spurgte Theis om det ikke aligevel var go tømmermænds mad, hvor jeg fik et nik, et smil og et brummende: jov, det fåes nok ikke meget bedre 😀

Det var fandme dejligt.

Vi tullerede lidt rundt i haven og jagtede en Minion ballon til Benji, fik spillet lidt på cyklerne og Benji købte selv en blå candyfloss. Store dreng, han var meget stolt.

Nede ved Pantomimen dukkede lidt mere af ungernes familie op for at se Emilie synge og koret gjorde det fantastisk godt 😀 Derefter fulgt den obligatoriske køb af Churros med chokoladesovs… mmmmmm og efter en fadbamse til far og Theis, sendte vi de gamle hjem, og så tog vi lige et par timer mere derinde.

Emilie så vi ikke meget til, hun rendte rundt med tøserne fra koret og fik prøvet et væld af forlystelser og hun havde faktisk nogle af hendes lommepenge tilbage, da vi samlede hende op, da bussen med koret skulle hjem igen.

Vi trillede ved 20,30 tiden og smuttede på Burger King ved Køge, dog var Benji så træt og rundtosset at hans mave lige slog lidt knuder. Heldigvis var vi kommet ud på parkeringspladsen inden den orale hilsen 😉

Jeg havde en lystig tur hjem, med 3 sovende personer og min gabende kamp for at holde mig vågen. Så jeg pitstoppede også lige ved Odense, efter kaffe og sukker. ved midnatstid var vi hjemme i seng på 10 min.  Tror vi har sovet i mindst 9 timer alle mand, så vi var meget trætte efter en fantastisk dejlig dag 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lille hemmelighed..