Nyt på jobfronten for min mand og.......

Så fik jeg sku et polterabend…

Indrømmet jeg har forsømt bloggen af flere årsager.

Jeg har drøn travlt med alle detaljerne op til brylluppet, nu hvor Theis er startet på det nye job. Derudover gik det ikke med jobbet i Søstrene Grene, mere om det senere og det er meget bevidst fra min side. Og så har jeg bare enormt mange aftaler som naturligvis hænger sammen med brylluppet, børnenes fritidsinteresser og alt mulig andet.

I sidste uge havde vi en del planer bl.a. brudevals, bestilling og prøvning af ringe osv. i den dur. Jeg vidste godt at Theis polter skulle ligge den 7 og havde også luret at mit nok faldt i samme weekend. Der havde været lidt snak i krogene af flere personer, så vi vidste det ville ske.

Ungerne blev passet at bedsterne og lørdag morgen væltede det så ind med drengene i vores lille hus, som skulle kidnappe Theis. Og han blev heldigvis noget paf.

Jeg havde dejligt besøg af min veninde Cecilie og hendes skønne datter Wilma, så vi efterlod Theis og kørte til en 3 mands brunch i stedet… troede jeg…

Inde på Dronningen får jeg at vide at reservationen var aflyst efter en stakkels tjener ledte forgæves efter vores bord, samtidig med at Cille var forduftet på toilet. Og i samme sekund jeg få beskeden om aflysningen, vælter det ind med tøser anført af min skønne kusine Tine, som er min brudepige. Og jeg fik tåre i øjnene af glæde over de ville gøre det for mig og bare over at se alle de dejlige mennesker samlet på et sted. Der manglede desværre nogle, men jeg ved der var gjort en indsats for at få så mange så mulig med.

Jeg blev gelejde ind på Christian d. 9  og sendt på toilet for at blive klædt ud. Kan I gætte hvem jeg er?

30264856_10156397002442698_1773283020313198592_n 30414826_10156397002427698_6130959239721517056_n 30516233_10156397002457698_2082167907076276224_n

Vi fik en lækker brunch og derefter blev jeg kørt til fangeborgen i Varde, hvor vi brugte nogle timer på en forhindringsbane. Det var skide sjovt. Og der var self sørget for asti, shots og bajer.

Så drog vi tilbage til Esbjerg, hvor Henriette havde forberedt et billede vi skulle male på. Men det krævede liiiige en lille bette ølstafet først. Det var bnæsten synd for den Høker bajer vi skulle bunde, den smagte sku godt. så alle fik en omgang og dinglede ned til billedet og malede noget de forbandt med mig 😀

Så drog vi på Industrien ( kan man fornemmet et slags pubcrawl tema) hvor vi fik go øl og drink i kande. Der havde pigerne lavet nogle gaver jeg skulle pakke op og gætte hvem de var fra. Mega sjovt. Og festlig vært i for af Rasmus, ejeren af Industrien.

Så drog vi på Mammas og fik noget go mad, hvor min brandert var ved at være god, uden det var for slemt. Derefter gik vi på Paddys, eller The Irish pub som den hedder nu. Den vil dog altid være Paddys for mig fra min ungdom. Der havde de arrangeret med den søde bestyre Warren, at jeg skulle mixe drinks, shot og hælde øl op til d’damer. Det var skide sjovt og der ville jeg gerne være blevet længere, da han var mega serviceminded over for os.
Og jeg var vild med at der også var skaffet samme slags sugerør til drinksne, som til kusines polter: Pikkemand op!!!

Til sidst svang vi forbi Theis på industrien og tumlede så på Dronningen, hvor de sidste drenge joinede os, inden vi tog hjem kl ca 2.

Jeg havde simpelthen den sjoveste aften og tager absolut plads nr. 1 over byture. Ville dog gerne have mødtes med Theis og drengene noget før end midnat, da jeg synes det var fjollet vi sad 2 forskellige steder så tæt på hinanden. Tak kære kusine, du er for sej til at arrangere polter.

Tak tøser for at give mig nogle fantastiske minder 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt på jobfronten for min mand og.......