Udendørs dag🌞

Så det’ sommerferie

Der har været lidt stille på bloggis, og det skyldes vores sommerferie som endelig er startet.

Jeg er lidt forsigtig at fortælle om hvad vi laver når vi er væk mere end en dag fra vores hus. Bevares vi har på ingen måde røven fuld af penge, men det er på ingen måder sjovt at have ubudende gæster, uanset om man har dyrere værdigenstande eller ej.

Så vil hellere fortælle lidt baglæns om hvad den første 1½ uges ferie har stået på.

Vi havde lige 2 dage selv, inden ungerne stødte til flokken igen.

Vi havde lige en pludselig ændring i skemaet, da min mor blev alvorlig syg. Det krævede indlæggelse og behandling af flere omgang. Det er ikke nogen hemmelighed at min mor har haft et skrantende helbred, siden hun gik ned med stress og depression for over 10 år siden. Og hvis man gå med det stads i for mange år, uden behandling, så sætter det sine spor psykisk og fysisk. Og desværre havde min mor gået længere med det, end hvad jeg oplevede, så hendes helbred er ikke så stærkt idag.

Jeg nåede at gå med min stress i lidt over et år, hvor jeg fik et tilbagefald året efter. Og fordi jeg var så ung og fordi jeg ikke gik med det i flere år, var jeg hurtigt oppe på hesten igen.

Men det tog som sagt en drejning med min mor, så vi valgte at tage til Slagelse om lørdagen, med en overnatning, for at være der for min far og mor. Vi fik hygget, besøgt mor, spist aftensmad med min lillebror, hans kone og min morfar og om søndage, lavede vi et ryk ind på forhaven hos mine forældre. Den var forsømt pga travlhed, sygdom, arbejde og så det faktum at mine forældre aldrig har været have mennesker 😛

image image image

Søndag middag kom ungerne og de fik lige hilst på bedsteforældrerne inden vi kørte mod Bjødstrup.

Vi havde sagt ja til at skulle passe min svigerforældres hund i en lille uge. Det passede perfekt, for der var et par ting vi gerne ville besøg i det område, så vi slap for at skulle køre lange ture fra Esbjerg.

Fortsættelse følger….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udendørs dag🌞