Jeg hader at shoppe tøj!!!

reality banker på..

Så er der dælme ikke længe til at jeg forhåbentlig er færdig med min uddannelse…. :-S lidt nervepirrende, idet jagten nu for alvor går ind på et job. Har godt nok søgt stillinger siden foråret, men nu er det for alvor!!. Har fået sendt nogle gode afsted synes jeg selv, men mangler desværre at høre fra en jeg var rigtig lun på… :-/ Men nu banker den virkelige verden på efter 2 år som voksen studerende.

Jeg synes tiden er fløjet afsted og har helt sikkert fået nogle fede oplevelser med mig. Min praktik periode var mega spændende og bekræftede mig i, at jeg helst vil arbejde som koordinator, da man oftest kombinere administrative opgaver med service og det er nok de 2 dele jeg brænder mest for.

Mit job som ambassadør for skolen har også givet rigtig meget, i forhold til jeg har lært at stille mig op og tale for fremmede folk uden en egentlig agenda. Samtidig har jeg også prøvet at blive filmet og interviewet, hvor der er kommet en fed video ud af det 😉

Og så sidder jeg her og tænker at hvordan pokker skal man shine igennem med alt det man kan og står for, så man lander drømmejobbet??
Nu vil der sidde en meget klog person derude og sige, det skal du gøre ved ansøgningen.. Jov tak men hvad hvis man er bedst til at formulere sig og gøre indtryk IRL?

Før min uddannelse, hvor jeg tog springet tilbage til Esbjerg pga kærligheden, frasagde jeg frivilligt mig hele mit faste netværk, job og fik minimal kontakt til mine venner. Og der var jeg lige så nervøs for det med job, da jeg faktisk aldrig har været uden job i mit voksenliv.
Men lykken smilede til mig, for allerede efter 1½ mdr, havde jeg landet et job i Kolding, ud fra et enkelt like på min Linkedin profil. Da jeg så skulle til den samtale i Kolding om jobbet, fik jeg efterfølgende at vide at jeg owned lokalet da jeg kom ind og virkede selvsikker. Og at chefen der ikke var i tvivl om at de ville ansætte mig.
Så derfor ved jeg at jeg klart er stærkere når jeg fysisk skal mødes med virksomheden.
Det har jeg nu fundet ud af er min styrke. Jeg går til folk og snakker med dem rimelig frygtløs.
Så når man så skal lægge hele sin personlig hed og få den ned på en halv A4 side, det er sku en udfordring.

Spurgte også fornylig på min Facebook, hvordan tidligere kollegaer så mig og huskede mig og det var dælme nogle fine ord der kom der. Og de hjalp faktisk med den skriveblokade jeg havde med mit cv og ansøgning.
Så tak for den kæmpe hjælp det var <3

Men med under en måned til afslutning på uddannelsen, kan jeg godt regne ud at, der ikke er job pr. 1/7.. Men er den ukuelige optimist, så det skal nok lykkes 😀

find_jo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg hader at shoppe tøj!!!