Så er det i morgen

Planter, what a joy :-)

Der har været en lang periode i mit liv, hvor jeg ikke har orket planter. Var eller sikker på jeg ville havne i en blomsterbiks som voksen, især fordi jeg var i praktik hos min fars fætters kones ( tungen lige i munden :-P)blomster butik for mange år siden. Men sådan gik det ikke forløbig.

Synes ikke jeg havde tid til at passe blomster, så det er først i de senere år, at jeg har fundet den lyst igen.

I mange år har den stået på planter fra IKEA, især orkiderne.. Jeg passer dem sikkert ikke efter reglerne, men alligevel har jeg succes med dem og nogle har jeg haft i flere år.

Pt har jeg:

ANTHURIUM ( famse kalder den fattigmands orkide )(mener jeg) og er mere end 2 år gammel!!

Lykkebambus( en af ungernes)

2 små brændende kærlighed

2 orkidere

2 calla liljer i potter

Og de seneste skud på stammen:

En langtidsholdbar plante til kælderen, dvs den kan tåle at blive meget forsømt 😛

Mimosa (rør mig ej) som er Emilies

Og endelig en plante jeg længe har jagtet.

Pilea <3 har ledt efter den i nogle måneder og endelig fandt vi den. Emilie og jeg var taget til planteskolen, der havde de kun en til 260 kr!!! Den var ikke stor eller noget, men den stod i en krukke, som åbenbart var mega dyr. EMilie fik Mimosa’en og ved kassen tippede en anden kunde mig om at en anden planteskole tæt på, havde nogle på lager i et drivhus.

Så vi drønede ud til skolen og fik gudhjælpe mig en til 60 kr + en lækker blågrøn potte, som passer til min kähler vase <3

[wpsocialite]image

så når den får stiklinger, er jeg leveringsdygtig i dem 😉

Man kan nemlig ikke plante Pilea med frø, den formere sig ved stiklinger og alle dem der findes i skandinavien, siges at stamme fra en og samme stikling, som en nordmand hentede hjem i 1946..

Jeg havde en pilea som barn og den formerede sig helt vildt.. En dag faldt potten på gulvet og fik aldrig genplantet den.. øv øv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er det i morgen