En tidlig julegave ❤️💍

Nytår og nyt job👍🏻

Glædelig bag jul og godt nytår alle sammen.

Beklager fraværet, men har ikke været så meget på de sociale medier i disse dage, pga nytår med min familie i Slagelse og så sidder jeg begravet i min specialerapport, som er due på fredag den 6. Nå men den er vidst ved at være i land nu, så Theis skal lige læse korrektur på den imorgen, så jeg kan få den findpudset og sendt afsted. Og så derefter står den på terpen af 3. Semesters pensum til i næste uge.😃😃😩😩

Nu skrev jeg i overskriften at jeg havde fået nyt job og nej ikke fuldtidsjob endnu. Har stadig 6 mdr tilbage af studiet, så lidt for tidligt at søge endnu.

Men jeg kan nu officielt sige at jeg har fået job som shop advisor hos tøjmærker MILK Copenhagen. Derfor stopper jeg også i bogbutikken med udgangen af januar, da jeg ikke kan jonglere med 3 bs, et studie og familie

Og jeg glæder mig vildt til at prøve det. Jeg havde svoret at jeg ikke ville tage et sælgerjob, men det har nok mere været antiparti over for telesælger 😉 Her slår jeg 2 fluer med et smæk: nogle hyggelige timer med en masse dejlige mennesker og samtidig spæder det til mit sidste semester på studiet. Forhåbentlig falder det positivt ud, når den første salgsperiode skal vurderes, så jeg kan beholde det som en side beskæftigelse😉

Jeg havde et super møde med marketingchefen i Aarhus og det sjov er at jeg ikke har sendt en eneste ansøgning til dem. Jeg sendte dem nogle spørgsmål, det førte til en samtale Aarhus, hvor jeg gik ud af døren med et studiejob! Havde dog godt på fornemmelsen at hun ville have noget papir på hvem jeg var, så jeg printede mit CV til hende og ganske rigtig, det blev hun meget glad ved.

Det fede ved dette job er at jeg selv kan planlægge min tid, jeg må køre til aftale på Sjælland eller i Aarhus, hvis jeg vil det og jeg må bruge alle de ting jeg har lært via min uddannelse til at afholde events😃 Og så synes jeg bare de har noget mega fedt tøj, hvor prisen ikke er skyhøj.

hvis du er nysgerrig på hvad de tilbyder, kan du se det her og du finder mine kontakt oplysninger under find shop advisor: http://milkcopenhagen.com/default.aspx

Håber vi ses?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En tidlig julegave ❤️💍