Har du husket at gøre en god gerning?

Nyt på jobfronten for min mand og…….

Mig!!!

Sørme om jeg ikke har fået tilbudt et job. Jeg havde ellers afskrevet det, da der ikke var vendt tilbage som lovet. Men tro det eller la vær, i morges tikkede mailen ind, hvor jeg blev tilbudt jobbet.

Og måde jeg fik det på er lidt atypisk. Men det beviser også bare at man skal være lidt kreativ og modig idag, når man jagter jobbet.

For 3 uger siden så jeg en meget højgravid medarbejder i en butik og reagerede helt impulsivt. Jeg tænkte at det kunne ikke skade at spørge, så jeg tog fat i personen og spurgte om de havde en afløser og til mit held havde de ikke det. Så jeg skyndte mig hjem og lavede en uopfordret ansøgning. Det er svært skal jeg hilse at sige, når du ikke har noget som helst at læne dig op af. Jeg måtte simpelthen bruge mit hoved og gå ud fra de opgaver jeg havde for mange år siden da jeg stod i butik.

Jeg fik afleveret den 3 timer efter og en uge sende fik jeg besked om at sende den på mail og en få dage efter ringede de og indkaldte mig til en samtale. Jubiiiii endelig er der hul på 7 måneders byld, med afslag på afslag.

Af respekt for min kommende arbejdsgiver, vil jeg ikke referer fra vores samtale, men skal da ikke lægge skjul på at jeg blev kategoriseret som overkvalificeret til jobbet som butiksmedarbejder.

Det var jeg jo i realiteten godt klar over, da jeg har arbejdet med mange andre ting siden jeg var i butik fuld tid.

Men nu er denne virksomhed i min absolutte top, i forhold til virksomheder jeg synes er spændende og som jeg vil arbejde med på sigt. Og det lagde jeg heller ikke skjul på, at jeg ønskede mig en plads i administrationen på sigt i den virksomhed.

Det var lidt grænseoverskridende for mig at indrømme min bagtanke, som jo ikke var skummel, men mere karriere rettet.

Da der ikke blev vendt retur med svar på det lovede tidspunkt, begyndte jeg at undre mig og havde faktisk afskrevet muligheden. Lige indtil den mail dumpede ind idag.

Og ikke nok med at jeg har fået tilbudt job idag, så starter min kommende mand også i nyt job lige om lidt. Jeg er så glad og lykkelig på hans vegne, men… indrømmet jeg blev ærlig talt lidt ked af at han havde så nemt ved at få jobbet. Set i lyset af hvor hårdt jeg knokler for at få et. Men nu er han så heldig at han selvfølgelig er rigtig dygtig til det han laver, men han er også i et væsentlig mindre felt af ansøgere til den type stillinger han søger. Så hans ansøgning ses, hvor min forsvinder mellem de 300 jeg får at vide jeg er oppe i mod. Så detfor har vi også snakket om hvor ulige den kamp er…

Men som jeg før har skrevet i et indlæg, så er jeg bare bedre til at gå til samtaler, frem for at formuleret mig på en ansøgning. Jeg kommer slet ikke til min ret der.

Så mit råd er helt sikkert at være så kreativ så muligt, så bliver du bemærket og måske lander du drømmejobbet.

img_6201

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du husket at gøre en god gerning?