Travlhed over hele linjen

Messe uge i praktikken..

image image image image imageSå er messen startet op og jeg skal love for at man er kommet i sving. Og inden nogen tænker: ja ja hvad havde du forventet når du vil være eventkoordinator? Så var jeg fuldt udklar over hvad det kunne indebære… Lange dage og slid og slæb fra morgen til aften.. Nogle opgaver overrasker mig, og så alligevel ikke..image

Vi har målt op og slæbt udstyr og de sidste 2 dage har jeg ræset rundt i en lille elbil, med lad. Godt nok kan den kun køre 25 i timen, men den har fandme afhjulpet os meget. Vi kunne køre på et helt opladet batteri fra morgen til aften før den døde.. Heldigvis, havde vi fået slæbt grej, inden den gik kold.image image

Mig og løvernes konge i Den Holstenske Lade

Mig og løvernes konge i Den Holstenske Lade

Udstilleren ringede fra morgenstunden, så der var banke travlt og vi ræsede rundt til kl 12, men vi fik dæleme osse hjulpet mange!!!

Det vidner mine skridt osse om, fredag gik jeg 22000 skridt og idag er jeg tæt på 12000!!! Samt slæbning af mindst 50 borde og 100 stole/bænke, forklare hvorfor de gør så ondt i samtlige muskler😁

Men det er stort og flot, masse af hunde, Landrover, Subaru, atv’er, trickskytte, diverseskydning, trofærudstilling og meget mere.

Det kan klart anbefales at tage til Jagt & Naturmesse på Gram Slot.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travlhed over hele linjen