Kontakt til en mulig arbejdsgiver inden man sender ansøgningen.

Kreativ messe og projekter pt.

Vi har haft en lidt hektisk weekend, så har først rigtig tid til at skrive lidt om mit messebesøg i den forgangende weekend.
Med kort varsel havde jeg fået fat i min veninde fra sjælland, og fået arrangeret a vi skulle til kreative dage i Fredericia. Kreative dage er en kæmpe messe med alt muligt inden for håndarbejde, kagebagning og alskens kreative sysler. Jeg har aldrig været på lige denne messe, så jeg var meget spændt på hvad den ville byde på.

Jeg hentede min veninde på Fredericia banegård ( heromme i jylland, hedder det ikke en station, men en banegård…. Gud ved hvorfor) og vi lavede snigeren og kørte uden om den 5  km lange kø fra motorvejen, ned til messen. Vi tog simpelthen bagvejen og kørte uden det mindste kø ind og fik en go p-plads oven i købet..

Jeg vil sige at messen var rimelig stor. Har set dem der var større men det var i forbindelse med ferie messer. Men jeg skulle love for at der var et mylder af folk, især i de stande, som handlede med garn. Der var self nogle flagskibe, vi bare måtte se. Ellers runderede vi bare og kikke på det vi synes så spændende ud.

Jeg gjorde det kloge træk, at hæve penge ude ved indgangen, så jeg ikke bare brugte plastikkortet uhæmmet. Det sammen med min makker. Hun var på jagt efter noget bestemt garn og projekter, jeg osede mere.

Jeg synes det var rart at se og føle på mange af de ting, som kun købes online. Så kan man lige som få en fornemmelse af det

Jeg ville rigtig gerne ha købt mere, men har masse af garn hjemme. Derudover er økonomien ikke lige til kæmpe garn køb. Samtidig vil jeg heller ikke købe garn nu, til projekter jeg først kan lave om 6 mdr. Så hellere vente, selv om det var svært.

Vi var også forbi Kagemagi’s stand og smagt 2 himmelske mundfulde af kage og konfekt. Og fik osse hørt deres foredrag, som fik sat en del ting på plads, som jeg undrede mig over. Ikke i bage regi, men deres makkerskab og hvordan det hele  var strikket sammen..

Jeg ved ikke om det har været sådan før, men jeg vil sige at garn stande, var der et hav af. Nogle har måske været på markedet i mange år, men har ikke formået at gøre sig særligt bemærket. Eller har kunne skille sig ud, ved kun at fokusere på økologisk bomuldsgarn i pastelfarver, som det er tilfældet med Krea deLux. Nogle havde lidt af hvert af det hele, hvor andre gik benhårdt efter et bestemt koncept. Det var så også dem jeg vurderede var flagskibene.

Jeg vil vove påstanden, at hvis det havde været for 5-10 år siden, så havde der været overvejende mange stande med kager og bagning. Det var trenden dengang. Nu er trenden meget tydelig, i form af at hækling og strikke har fået en revival.

Men jeg må sige at messen var et besøg værd, så hvis du ikke nåede det denne gang, så gør det næste år 😉

Jeg købte lidt garn hos Krea deLux og en opskrift på julekugler, som jeg har lavet den første af. Mega hyggeligt at skulle lave videre på dem, men så opstod der et akut issue hos sønnike igår morges. Han vil ikke gå med halstørklæde. Så jeg måtte fluks finde en opskrift her, på en halsedisse. Så den måtte hurtig fikses og så har jeg længe syltet min datters havfrue hale tæppe, fordi der er kommet diverse fødselsdag, barnedåber og andet i vejen for det projekt. Men NU skal den laves færdig. Og så ønsker sønnike sig naturligvis osse et lignende tæppe, bare som en haj….

never ending story.

kys og smil herfra

image1 image2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kontakt til en mulig arbejdsgiver inden man sender ansøgningen.