Status på den gravide mave

Kæresteweekend på Marienlyst Strandhotel

Så fik jeg tid til at skrive lidt om vores sidste getaway inden moslerøven kommer til. Kan godt mærke på mig selv at trangen til at komme ud og opleve Danmark og verden, er væsentlig forøget efter jeg mødte Theis for snart 6 år siden. Derfor var jeg heller ikke sen til at foreslå ham en tur på et badehotel inden fødslen. Jeg fik en budget ramme jeg skulle holde mig inden for og så fandt jeg hurtigt Marienlyst Strandhotel. Jeg gik egentlig efter et badehotel ala det man ser i serien “Badehotellet”, men de bar simpelthen så dyre og så var der ikke ret meget spa i forhold til Marienlyst.

Tanken var lige så meget møntet  at Theis i den grad trængte til at slappe af og komme ned i gear. Han bruger som regl hele den første weekend hjemme fra Wales, på at slappe af og sove, fordi han knokler alle ugens dage i wales. Så helt forståelig at han skal samle sig. Og så ved jeg at han eeeelsker spa og pools. Så da han så mit valg af hotel, var han meget begejstreret.

Vi valgte at booke alm overnatning, fordi en spaweekend ville næsten trible prisen og vi ville være låst til at spise på hotellet. Det gad vi ikke.

Med lidt reservations bøvl i forhold til selve spa’en, så lykkes de os at få det hele på plads. Så vi kørte afsted lige så snart Theis ankom hjemme fra Wales, ungerne blev afleveret på weekend indenom vi ankom omkring kl 17. Til trods for at jeg ikke havde nogen forventning om værelset blev vi i den grad positivt overrasket. Det var meget lækkert indrettet, trods det at vi bare havde booket et alm. Dobbelt værelse. Eneste minus jeg fandt, var at sengene ikke var fæstnet sammen, så når vi lå puttede op af hinanden, gled de fra hinanden. Ha ha gjorde det liiiidt bøvlet med mig og min store mave.

vi spiste forskellige stede i Helsingør by, mega hyggeligt. Derefter sluttede vi af nede i hotellets bar med drinks og min var naturligvis Virgin 😉

lørdag stod i spa’ens tegn. Da vi ankom fik jeg nogle sms’er med tips og anbefalinger. Mega god service. Vi blev informeret om hvornår der forventelig var flest i restauranten til morgenmad og det samme kunne vi læse omkring peaks i spa’en.

så da vi trissede i spa’en i morgenkåbe og sutsko, hvilket i øvrigt er lidt grænseoverskridende at gå igennem hele hotellet i det outfit, var der meget få mennesker i spa’en, som vi var informeret om. Det var de lækreste omklædningsrum og da jeg kommer ud i spa’en, som er næsten tom, bliver jeg vinket over af min mand, som havde fundet liggestole i forreste række ud til Øresund. Hold op det var lækkert. Og han havde bare det største smil på. Det var bare balsam for hans sjæl❤️

Vi lå og nød udsigten og så fandt vi ud af at jeg godt kunne dyppes i den infinity pool der var udenfor (holder mig langt væk fra jacuzzi og ekstrem varme pga maven) Den første time, havde vi det for os selv. Og da der kom lidt flere gæste, tog vi en rundtur i alle rum. Efter nogle timer fortrak vi op til de stor gynger, som var lidt afsides.

Normalt har jeg meget svært ved at slappe af ret lang tid af gangen, men her gik vi bare i total stener mood, Theis sov lur og jeg læste lidt.  Vi fik os en bindevævsbehandling hver og var helt groggy bagefter. Da kl blev ca 15 kom der rigtig nok mange flere mennesker til, men vi havde en lille krog hvor vi blev. Så det gjorde os ikke noget. Efter madenblev vi enig om at tage på casino og spille for hver 500kr. Det var sjovt og vi gik også derfra med en mindre gevinst.

morgenmadsbuffeten var nok en af de bedste jeg længe har prøvet på et hotel/restaurant. Der var lidt for en hver smag og det var lækkert hele vejen igennem..

Hotellet levede klart op til de 4 stjerner og jeg fik på intet tidspunkt en fornemmelse af snobberi eller andet hovski snovski, der er plads til alle og vi forlod stedet glade og afslappet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på den gravide mave