Bil bil bil bil.....

Jeg har den sejeste store/lille pige…..❤️

Igår var vi en smut forbi tandlæge med Emilie. Det har vi været en del gange inden for de sidste 2 år, da hun åbenbart ikke har lige så stærke tænder som mig. Det var faktisk allerede fra hun var spæd, hvor hun ved første besøg fik konstateret et begyndende hul, som jeg fik børstet væk igen. Lillebror oplever intet af det og har finde børstet tænd. Sjovt med den forskel.

I en alder af 35 år, har jeg endnu ikke et hul, dog er det længe siden jeg sidst var ved tandlæge. Ikke pga tandlægeskræk, men indtil nu har jeg ikke haft økonomien. Og pga en flytning for længe siden, sendte de ikke et tid-til-tandlæge-kort, og jeg tænkte ikke over det for jeg havde 117 andre ting at tage mig til. Og da jeg 7-9-13 endnu ikke har haft tandproblemer, blev det automatisk et sted jeg sparede, da jeg var alene med ungerne. Jeg skal dog ha fundet en go tandlæge her i byen meget snart😉

Men som sagt var jeg afsted igen med den store, hun skulle ha lave et stort grimt hul, nr 2 ud af 2 i mælketænderne. Hun har altid været cool omkring tandlæge, og meget af det er jeg overbevist om, skyldes at jeg ikke er nervøs når jeg er med hende.

image

Hun var ude og børste tænder med det røde stas og det er blevet meget bedre💪🏻👍🏻

Derefter ind til de søde damer og han lagde sig hjemmevant i stolen og blev lagt til rette uden at kny. Jeg holdte hende i hånden da hun fik bedøvelse, thats it!!!! Spurgte om jeg skulle holde mere i hånd med hende.. “Nej sæt du dig bare hen mor” Og så kunne jeg bare sidde og kikke på pænt på. Lysende blændede hende, så de tilbød hende solbriller, så hun så mega cool ud.

image

30 min så var hun done, og hun fik så meget ros af tandlægen, at hun voksede 2 meter. Tandlægen var så imponeret og glad over vor rolig, cool og dygtig hun var. Tror hun gentog det mindst 5 gange..

Meeen så snart vi kom ud til overtøjet, faldt hun sammen og pev over det gjorde ondt og at hun var skæv i hovedet. Så vi måtte tage hjem, så hun kunne få lidt ro.

Men meget stolt mor😃

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bil bil bil bil.....