Tætpakket weekend

Jeg er rasende…..

uhhhhhhh

er godt gal i skralden!!!!!

min kære kommende husbond, har bøvlet med sin ryg i ca 4 mdr nu, hvor han har gået hos en kiropraktor uden nogen tegn på bedring.. har længe sagt til ham at han skulle snakke med lægen eller få en second opinion…

klip til scenen hvor han måtte rykke sin tid i mandags hos Kiro og så gik det ellers ned af bakke.. så meget at jeg er virkelig banke for at der er noget alvorligt galt med hans ryg.

torsdag fik han så ringet til lægen og fik en akut tid 1,5 time senere. Ellers var der først udsigt til en tid i næste uge!!

Jeg tagermed derop for kan godt se på ham at han har mange smerter og er gået ind i sig selv. Alm smertestillende virker nemlig ikke.

så jeg er med for at køre, men også for at sige til hvis han glemmer noget.

heldigvis undersøger vores læge ham rigtig grundigt og jeg synes det ervirkelig bekymrende, at han ikke kan løfte sine ben på skift, i mere en 45 graders vinkel uden kraftige smerter.. hans ansigt vred sig rigtig meget i smerte.. puha det var hårdt at se på..

nå men ende blev at vi fik en længe ventet henvisning til en MR scanning, masse af smertestillende og udsigt til en hurtig opklaring pga hans sundhedsforsikring..

sekretæren spørg om hun skal sende henvisningen til sundhedsforsikringen eller om vi selv ville. Theis sagde det måtte hun godt… vi stod ellers med den i hånden og kunne sende billede af den på 5 min.. men man har jo osse tiltro til at sekretær og læge kan sit arbejde…

vi venter og venter og idag kl 14 får vi en mail om at forsikringen mangle henvisningen før de kan gøre noget!!! What 😡😡😡😡😡😡😡 vi stod med den i hånden og sagen kunne være sat igang i morges!!!!! Vi ringer til lægen, der lukket idag, vi forsøger at ringe til deres stand in, uden held. Jeg ringer og snakker med forsikringen, da Theis er wowsy i hovedet af pillerne, som ikke rigtig tager hans smerter, trods det at det er morfin præparat.. ingen hjælp at hente…

uhhhh jeg er rasende…. han har så store smerter og skal bare ha hjælp og så fucker de det op!!!

så nu er vi lige sat et par dag bagud med behandling af ham! Når vi engang finder ud af hvad der er galt..

det er så frustrerende, ikke nok med at vi har dobbelt fødselsdag i weekenden, som jeg nok skal klare, men det er fandme synd at han ikke kan være med til at fejre sin egen føsdag uden store smerter.

heldigvis har jeg nogle store børn som hjælper😍😍

og Theis ja han kan kun holde ud at ligge på sofaen det meste af dagen.. øv øv øv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tætpakket weekend