Den forbandet mobiltelefon.. afhængig.

I hækleriernes verden

Det sidste styk tid har jeg hæklet meget..

Når jeg sætter mig og ser nyheder eller hvis Theis har kontrollen med tv, så kommer hækletøjet frem..

Det er så dejlig afstressende og jeg synes man hurtigt kommer til at forme det man arbejder på og kan derfor hurtigt se fremskridt.

Jeg har over distancen hjulepet en veninde, som også gerne ville til at hækle og hun spurgte til hvordan jeg gjorde. Jeg spurgte ikke nogen til råds, jeg googlede tutorials og hjemmesider og har faktisk kun hæklet siden starten af sommeren. Derudover har jeg en meget basic viden omkring enkelte masker.

Min veninde synes det var imponerende det jeg har lært mig selv. Men jeg vil sige at der faktisk ikke er noget specielt hemmeligheds trick til det jeg hækler.

Pt er jeg på øvet begynder niveau og når man kan basic som: stangmasker, luftmasker, fastmasker og en magisk ring, så er man meget langt af vejen.

Man skal self ha en fornemmelse omkring hvor meget du skal stramme maskerne. Lige nu hækler jeg på en karklude og den fandt jeg ud af, at når der stod løse luftmasker, så mente opskriften MEGET løse luftmasker!!

img_7407

Men med 2 enkelte masker, så skaber man et flot mønster. Og det samme med når man hækler flere fastmasker i samme maske, så former man også et hoved på et dyr. Altså at tage ud.

lige nu er jeg som sagt igang med en karklud.. jeg ved ikke om jeg kan li at bruge den i et køkken, men det er billigt at lave i materiale, så nu tester jeg det..

Ellers er mit gode råd, Google videoer og sider. Jeg brugte oj hæklerier (blog), vibemai (blog) og hobbii.dk. Der findes et hav af gratis opskrifter.

derudover så er det mega hyggeligt at gå på biblioteket og låne bøger.. jeg endte med at købe en bog jeg lånte, fordi der simpelthen var så mange guldkorn i den..

Håndbogen i hækling; 300 tips,teknikker og tricks.

Go fornøjelse og skriv endelig hvis i har behov for tips…

Lizard skal efter et engelsk diagram - mangler at få det spændt op og rettet ud

Lizard skal efter et engelsk diagram – mangler at få det spændt op og rettet ud

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den forbandet mobiltelefon.. afhængig.