Sunday sweet sunday

Hyldest til Sif

Sikke dog en møg dag.

startede egentlig ok, med en nogenlunde eksamen i erhvervsøkonomi, blev dog lidt irriteret på mig selv, fordi der var 2 ting jeg ikke nåede. Så den højeste karakter er nok kun en 7’er.

Hjemme igen, bøvler jeg med en hørig hovedpine 😩

Og en ulykke kommer jo sjældent alene… Mor ringer i eftermiddags, for at fortælle mig at min “lillesøster” Sif, havde haft det skidt siden igår.. Hun har ikke kunne holde på vandet, har ikke ville spise et døgnstid, siddet og ligget og sovet hele tiden og idag fandt mor hende ude under tuja træerne i forhaven, hvor hun gemte sig under dem.

Min mor vil ikke forstyrre mig pt fordi jeg har travlt med eksamen, men lige det her ville hun gerne forstyrre med ❤️

De ville egentlig vente til i morgen med dyrlægen, men her til aften var det som om hun skrumpede ind😩

så de kørte hende til dyrlæge vagten, fordi hun skulle på ingen måde lide.

lidt over 19 ringede min lillebror og sagde at nu havde hun fået fred. Heldigvis var nogle af de vigtigste personer rundt om hende da hun trak vejret en sidste gang.

Selv om hun var en sær dame, så var hun osse legesyg, kærlig, fræk,beskyttende og glad over for os i hendes inderkreds.

vi har haft en masse gode minder sammen, alt fra da jeg var med ude og se hende og hendes brødre, som forsøgte at trække af med min håndtaske til de mange ture på Fanø og turene på stranden eller på jagt i kanin/harer hullerne rundt om sommerhuset.

Du har haft et godt langt liv og nu er du endnu et stjerneskud i den voksende skare på himlen. Pas godt på dem som er gået i forvejen😘

Elsker dig min lille pige.

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday sweet sunday