Styrter rundt og filmoptagelse

hvad er det der shopping advisor???

Ved siden af skolen, lektier og familien, så fylder det nye studiejob rigtig meget.

En del har spurgt om hvad det der shopping advisor er for noget. Hvis jeg så siger det er efter samme princip som tupperware parties, så ringer klokkerne 😉

Idag er der mange forskellige typer af homeparties og de mest kendte er Tupperware, polterabend med diverse sjove ting og tøj.

En del er måske bange for at de presse til at købe noget, hvis de afholder et arrangement eller deltager i det. Helt misforstået, der er ingen tvang, lige som at der heller ikke er nogen tvang hvis du går ud i butikker og shopper.
Grunden til at rigtig mange firmaer vælger at bruge denne form for tilgang til deres kunder, er så prisen kan holdes nede og kvaliteten holdes oppe. Hvorfor kan det lade sig gøre?

Se her vil jeg ikke kede dig med en lang teoretisk snak omkring alle ledene fra produktion til forbruger (som jeg lærer om i undervisning). Men det korte af det lange er, at det fordyrerne mellemled, som en butik er, spares væk ved at bruge værtinde arrangementer og åbent hus hos de forskellige advisor. Det vil sige at producenten ikke skal hæve prisen på tøjet, for at butikken også tjener på det 😉

Derfor skal man se sådan et arrangement som et butiks besøg hjemme hos sig selv eller en veninde. Og prøv at tænk på den hygge man har når man shopper i byen med sine veninder. Man sludre, drikker kaffe, snacker lækre ting og bare har det dejligt med alle dem man måske ikke når at mødes med i den travle hverdag. Og det bedste er at du ikke skal ud i byen, hvor du risikere dårligt vejr, ingen p pladser og fyldte cafeer som giver den hyggelige venindetur et dårlig præg.

Derfor ser jeg et social shopping event som en  total win win.

Smid mig endelige en besked og join min facebook gruppe, vi ses!

Mail: mnj@milkcopenhagen.com

Facebook: MILK Copenhagen Esbjerg v/Mette Nyholm Juhl

16427411_10212270165455575_8091961786128682680_n 16508192_10212270158095391_3059680686444613074_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styrter rundt og filmoptagelse