Fødselsdag og familie

Hvad er der på min hæklenål lige nu

Jeg har efterhånden lovet en hel del mennesker at hækle diverse småting til dem eller deres børn og jeg elsker det.

Jeg eeeeelsker at give ting og så får jeg en seriøs gang træning i at forbedre min hækle evner. Tror faktisk jeg er støt på masker som min gamle farmor ikke kan huske….

jeg har købt en gave til mig selv, faktisk 2 for nogle af de føsdags penge jeg fik fra mine forældre. Resten skal gå til campingudstyr.

Men jeg har altså købt en go stor taske til garn, til når jeg er på farten og så købte jeg en bog om tips, teknikker og tricks. Så slipper jeg for at lede iblandt en masse halvdårlige videoer på youtube.

pt har jeg gang i en havfruehale, formet som et tæppe til Emilie, min datter. Altså det er et rør ligende tæppe hun skal kravlende i, lige som en sovepose.

Lizard sjal

Lizard sjal

img_0829

Samtidig fandt jeg noget lækkert akrylgarn fra Bumbo, som jeg var 100% sikker på, skulle blive til et halstørklæde til mig.

så det er ikke kun dyr jeg laver, men også funktionelle ting.

Jeg griner lidt af mig selv, for idag havde jeg min hækletaske med til benjis fodboldtræning. Man kan jo lige så godt udnytte tiden fornuftigt.. ha haaa

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag og familie