Når børn får hvad de peger på.... nogen gang...

Frisørtid=migtid

Så fik jeg lige brugt en go times tid af min fridag på en smut til frisøren.

Theis den klovn havde ikke fortalt mig om den frisør han brugte, før jeg blæste hans hår af 😛 Så jeg valgt e jo en helt anden frisør, som fungerede godt. Jeg ved ikke om i, nok mest kvinderne, kender til det her issue, men jeg trængte til at prøve noget nyt. Manglede friske øjne på mit hård, da den frisør forretning jeg kom ved, havde fået mere og mere travlt, så der var ikke så meget kræs omkring kunden.

Mit dilemma er også bare, at jeg ikke har ret mange penge at rutte med og vil ikke laste Theis unødigt, da det ikke ligger til min natur, at han skal betale for min “luksus”.

Så jeg kikker på 2 ting, hvor godt tager frisøren sig ud på de online medier og hvilket pris niveau ligger de på.

Da Theis så fornylig kørte Benji til frisøren, var det hans gamle frisør, nede i Strandbygade. Og det var rigtig fint og billigt.

Jeg havde så i nogle dage gået og synes mit hår var tungt og trængte til en kærlig hånd. Nu er mit hår tykt fra naturens side, hvilket frisøren også bekræftede. Jeg bestilte en tid hos hende og kørte derned. Hun var så sød og hun havde en holdning til min frisure, måden det sidst var klippet på, forklarede mig hendes tanke osv. Lige det jeg manglede. Da vi kom til pandehåret, forslog hun 2 ting, da jeg sagde jeg ikke rigtig vidste det.. jeg valgte at få pandehår igen og det er jeg glad ved. Drengene herhjemme skal lige vende sig til det, men Theis synes det er lækkert og det indrammer mit ansigt 😀

Men det er efter min mening en rigtig frisør. Hun ved hvad hendes stærke sider er ( vi snakkede brudeopsætning af hår, som hun ikke gør sig i) og når man som kunde sidder og er i tvivl, forklarer hun hvorfor hun vil gøre som hun gør og viser det i håret. Det synes jeg er fedt. At man kan sætte sig i stolen og sige, hjælp mit hår er tykt og tungt, jeg ved at jeg ikke vil have en page frisure og at det ikke skal kræve for meget pasning hver dag. halleluja:-D

OG da jeg var færdig, løb jeg et par små ærinder, hvor jeg tilfældigvis kom forbi min gamle frisør. Kender du det, når man får den der skyldfølelse over at have fundet en ny frisør. Nå men den havde jeg lidt, selv om de nok ikke går nedenom og hjem, ved at jeg skifter frisør. Men alligevel gnavede den der irriterende ups-jeg-har-gjort-noget-slemt følelse. Så jeg skyndte mig forbi og håbede de ikke så mig..

Så må vi se hvornår den der følelse forsvinder..

Derhjemme fik jeg da lige “vækket” Theis. Han har aldrig set mig med pandehår før, så han skulle lige studere mig flere gange, indtil han udbryder: jegkan godt li det, for det indrammer dit ansigt på en go måde 😀

Mission accomplished <3

profil

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når børn får hvad de peger på.... nogen gang...