Campingferie i Nordjylland

Første tur i Legoland

Ja indrømmet, har aldrig sat mine ben i Legoland før, selv om vi har boet 50 min væk, af flere omgange. Har lige fået at vide af min mor, at de var der, da hun var gravid med mig. Og ærlig talt, hvis der kun var halvdelen af den park som er der idag, og til de priser, var jeg nok heller ikke kommet igen.

Billetterne er knap 100kr dyre pr person end i Djurs sommerland, som er større og meget mere varieret i forlystelse og publikums niveau. Vi tog også kun derop fordi vi fik fribilletter til ungerne. Alligevel kom vi af med over 800kr! For 2 personer!!!

Klog af mange besøg i forlystelses parker, havde jeg stået om aftenen forinden og bagt pirogger, og så pakkede vi også sodavand. Så var der da sparet en del.

Tur var hemmelig og ungerne fangede det først endelig, da vi så skilte mod Billund og til sidst Legoland. Trods det at jeg bildte dem ind at vi sku i zootropia. Fniiis.

men ud over prisen og størrelsen på parken, så gik det glat med parkering og vi havnede i en p lomme lige overfor parken. Top Nice.

dagen idag var også valgt pga trusler om regn, som havde rykket sig til eftermiddagen, dvs mange nok afskrev en tur i parken.

alt i alt var det godt, ungerne hyggede og opførte sig eksemplarisk og forstod godt at vi tog forlystelserne efter hvor lang ventetid det var.

Eftermiddags isen nåede vi ikke, da støv regnen ændrede sig til silende regn og vi måtte ha regnslag på.

vi brugte alligevel 8 timer der. Noget af det jeg er mest chokeret over, er de opskruede priser der generelt er!!! Vi regnede os hurtigt frem til at en familie på 4 ville bruger +2000kr på sådan en dag til Legoland! Ca 350kr pr billet + mad til mellem 150-200kr pr person, snolder og is + ansigtsmaling, fjer og andre sjove ting som er et must. Det er jo fortolker 1/3 del af en uges ferie i sommerhus!!!

Jeg ser det som en dum spiral, parken uddeler rask væk fribilletter via Fætter BR, Sunset, æggebakker, hjemis osv. Ellers har folk sku ikke råd til at tage afsted, med mindre de spare op eller har en rigtig Go løn. Og jeg så rigtig mange som havde madpakker med, nok samme antal som dem der spiste på restauranter.. hvis de vil have flere gæster på spisestederne, så må priserne ned.. for lets face it, det er ikke gourmet mad der serviceres….

nå men til trods for min voksen skepsis og lidt negative syn på parken, så har det jo været en Go dag og vi har to meget trætte unger..

Men når vi skal smide en formue på en forlystelsespark, er valget klart Djurs sommerland, som er større, dækker et bredere spektra af forlystelser og et mere afslappende rum at opholde sig i..

motionen for idag er nået med 14000 skridt, så haf meget trætte ben!img_6919 img_6921 img_6933 img_6943

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Campingferie i Nordjylland