Sofaen vandt, stressen accepteret

Føj for en eksamen

Så er min næst sidste eksamen overstået igår, var ikke tilfreds, men det er der ikke noget at gøre ved.

Vi havde i grupper lavet et forretningsprojekt over ca 2 mdr. Og det var sku op af bakke, da vores gruppe var helt blanke for ideer, til hvad vi ville skrive om. Så i 11. Time (gammelt udtryk for i sidste øjeblik, hvis man sku være i tvivl 😝) fik vi fundet på noget, som egentlig var en go ide, men jeg er ikke drevet af en indre entreprenur eller iværksætter.

Jeg har måske fundet den vej jeg måske vil gå… mere om det senere..

men vi fik slæbt os igennem opgave og synes egentlig det var ok. Men fik så at vide at der var mange huller i opgaven og vi manglede primær data. Ja undskyld mig, men 14 dage inden vi aflever spørg jeg vores underviser, om det var nødvendigt med spørgeskema eller noget i den dur… nej det var ikke nødvendigt, siger underviserens. spurgte netop fordi vores parallelklassen fik besked på at det skulle med…så bliver jeg gal når vi får det smidt i hovedet. Samtlige jeg snakkede med fra vores klasse, havde ikke data med, og det kan sku ikke være en hel klasse som tager fejl!! Så er det ikke formuleret ordentlig fra underviseren…

så vores karakter var skod i gruppen og generelt lave for alle i klassen, med meget få undtagelser.. Og jeg synes censor var meget streng. Vi har ellers været heldige so fare, men det måtte jo komme😞

Jeg fik et 4’er for den jævne præstation.. må bare sande at de tværfaglige er en meget stor mundfuld, selv om jeg har klæbehjerne..

jeg har tilgengæld søgt en trainee stilling, nærmere en leder trainee stilling..

Jeg har ikke nogen ide om jeg har evnerne, men sådan som jeg har forstået det, så kan jeg netop få testet, udvikle og blive klædt på til en rolle som leder. Og kan egentlig mærke min mavefornemmelse at det her føles rigtig, men derfor er jeg jo også nødt til at søge andre stillinger og networke på LinkedIn 😘

Så kryds fingre for at det lykkes

nu vil jeg holde fri et par dage, inden jeg kaster mig over de næste 2 mdrs. Hovedopgave.. min krop er simpelthen for mørbanket fysisk og psykisk

img_4983

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sofaen vandt, stressen accepteret