Min far er en gentleman

Fødselsdag og familie

uhhh så blev jeg sku 37 år.. lidt vildt at tænke på, tiden flyver.

for nogle uger siden, opdagede vi i det lille hjem, at hvis ikke vi inviterede til familie føsdag med kort barsel, så ville vi være helt fremme ved november, før vi kunne finde en ledig weekend.

vi er nemlig udfordret på flere fronter. Vi har familie langvejs fra både i Jylland og på Sjælland og vi vil ikke invitere 4 gange om året til føsdag, nå benji og jeg begge har i august og Theis og Emilie har i marts. Så slår vi dem sammen 2 og 2. Derudover arbejder Theis på treholdsskift, også i weekender og som om det ikke er nok, har vi jo så også kun ungerne hver anden weekend.

Jeg havde lidt forventet at vi ikke blev ret mange, sat i forhold til sidste år, hvor vi vist inviterede i bedre tid. Men jeg blev godt nok overrasket. Næsten alle kunne komme, selv min elskede onkel og hans søde kone. Jeg var lykkelig over at ha huset fuldt, snakken gik lystigt og mine bamseboller forsvandt som dug fra solen. Jeg havde bagt i omegnen af 55 boller og der var 1,5 tilbage..

Ungerne hyggede, 6 stks i alle størrelse og Emilie havde godt styr på de, alle sammen.

jeg fik også en uventet håndsrækning fra min svigerinde, da hende og Theis bror kom dagen før. Det var priceless. Hun spottede nogle af de småting, vi ikke havde nået g som vi tænkte det må vi springe over.

På et tidspunkt nåede vi til gaverne og jeg havde fået nogle på forhånd, af både svigermekanikken og mine forældre, men der var alligevel en del lækre gaver. Og ikke en af dem  ar der 2 af og heller ikke benjamins. Han fik en masse legetøj, bla. En Nerf gun og så gik der ellers sport i at skyde med den og den han allerede havde. Gummi kuglerne fløj om ørerne på os, folk blev ramt i røven og nogle brugte deres barn som skjold. Det var så priceless. Selv om vores have endnu er et helvede, så kunne folk alligevel trække ud og nyde solen.

Med så god en dag, bliver vores bryllup til næste år, et brag af en fest.

Ungerne hygger

Ungerne hygger

Kagen

Kagen

Den røde løber

Den røde løber

Føsdagsbarn i solskin

Føsdagsbarn i solskin

Føsdagsbrunch idag med manden min

Føsdagsbrunch idag med manden min

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min far er en gentleman