hvad er det der shopping advisor???

en ulykke kommer sjældent alene….

En mega træls uge, som bare skal overståes hurtigst mulig😒

Sidste weekend, kunne jeg mærke en snue var på vej og lidt mere end det. Heldigvis var jeg frisk da jeg blev interviewet til en reklamefilm om torsdagen, men fredag kom det snigende og udviklede sig langsomt over weekenden til at jeg fik den mest sprøde stemme.. og en omgang møg det var, da jeg ikke var færdig med at filme, skulle også lige skydes on location på Gram Slot.

Så jeg slæbte mig i skole og var tvunget til at vride meget svære tanker ud af min sygdomsramte hjerne, da mine 2 gruppe kammerater også var syge.

men heldigvis skulle min stemme ikke bruges, kun stemningsbilleder så det gik. Og jeg fik hilst på alle de dejlige mennesker på slottet😍

Nå men så blev jeg bare mere sygdomsramt tirsdag, slæbte mig i skole, da vi havde en vigtig milepæl i gruppearbejdet..

Men så blev jeg også hjemme om onsdagen. Og det var meget tiltrængt og sov meget af tiden.

Torsdag var jeg mere frisk og vi kørte derfor ned til guldsmeden, som havde fået nogle prøve vielsesringe hjem vi skulle se. Desværre var det en udgået model vi var lidt lune på, så de ringe som var kommet hjem, faldt slet ikke i vores smag… men vi fandt så nogle guldringe og med lidt justeringer, kunne det faktisk lade sig gøre inden for vores smalle budget..  og så var det en smadder sød og tålmodig ekspedient, i forhold til de andre vi har mødt. Hun bad os gå hjem og tænke over det, så vi endte med de rigtige ringe…

Det gjorde vi så….. klip til scenen hvor mit gamle tv begyndte at skrue ned af sig selv. . Remote reagerede ikke og tv’et slukkede på mute knappen 😳 Vi forsøgte alt, men intet virkede, så vi blev forløbig enig om at et tv var mere vigtig end ringene, da der trods alt er 1,5 år til…

Så idag var vi i Elgiganten efter nyt tv og jeg må indrømme det er dæleme lækkert med ny fladskærm med apps og wifi😉 Og Theis indrømmede også at han var lidt glad ved det..

Så først sygdom og derefter ryger tv’et, så vi må udskud køb af ringe… øv øv øv😏

Yeah nyt tv

Yeah nyt tv

img_4523

Når man ikke har krog eller stor bil, må man være kreativ… længe leve cabriolet

Brrrr

Brrrr

Kold tur hjem

Kold tur hjem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hvad er det der shopping advisor???