En lille godte hen over julen..

En tidlig julegave ❤️💍

Hold på hat og briller, jeg har fået mit højeste ønske opfyldt og så til jul!!!!

min dejlige kæreste har friet til mig på lillejuleaften 😍

Jeg havde godt fornemmet at der var noget i gære, da vi havde snakket lidt om hvordan man kunne gøre sådan noget billigt, da vi ikke kommer i nærheden af 100000-150000 kr, for sådan en fest.

For 1,5 uge siden opførte han sig rigtig spøjst på den gode måde. Jeg måtte ikke komme med ud og købe julegaver, selv om vi delte os op i hver ende af byen, han var væk i mange time, ringede pludselig hjem og sagde at han tog en fyraftensbajer med vores bankmand, han kom tomhændet hjem og det ligner ikke ham, slet ikke med en ønskeliste. Og ikke mindst var han 100 %!nyforelsket da han kom hjem. Skulle røre, kramme, storsmilende osv.. bevares vi rør og krammer osv på daglig basis, vi kan ikke lade være, men det her slog vores daglige kærtegn.

han sagde han skulle ud igen, da han ikke kunne bestemme sig.

jeg tænkte ikke mere over det, indtil nogle dage efter hvor Theis mobil ringede. Han ville sælge sin gammel ring, så den fungerede som tilskud, men de ringede for at give han en pris på ringen som var fuldstændig latterlig. Theis var meget rystet kunne jeg se og jeg kunne desværre hører hele samtalen, da han blev siddende i stuen.

da han var færdig med samtalen var han ret negativ og jeg forsøgte at undgå at snakke om det jeg havde hørt, fordi det blot bekræftede min mistanke.

jeg sad og skrev på min opgave, så han satte sig ved min pc for at søge på guldpriser osv. Jeg kan kun huske brudstykker af samtalen, men noget med at han ville ind og hente ringen igen og til sidst siger han om jeg vil med ind og vælge min gave? Jeg vil egentlig ikke fordi så er det ikke en overraskelse, men til sidst udbryder han på godt vestjysk: vil do givt dig med mæ? Jeg grine og siger at han altså ikke slipper for knæturen.

Så vi tog ind for at finde nogen ringe, men jeg havde ikke nogen ide om hvad jeg havde lyst til. Vi har heller ikke noget stor budget pga min SU, så alle de fede designs var helt ude af rækkevidde.

Men jeg faldt over en lille guld ring med zirkoner i, altså sådan en frier ring uden en mande ring. Og den havde jeg lyst til.

jeg gik tomhændet hjem og så fik jeg egentlig ikke mere at vide før den 23/12.

Vi køre tidligt til Aarhus, da vi skal være på Djursland i ferien. Vi havde ikke nået at være til noget jule halløj med børnene i december, så vi skulle en smut i den gamle by. Jeg synes dog den skuffede. Havde sat mine forventning her op til noget højere. Så da vi endte nede i 70’er kvarteret synes Theis at vi skulle gå tilbage gennem botanisk have. Inden da lykkes det benji at blive væk i en af lejlighederne, så han kilede sig self op ad mig. Så der var bare ikke noget romantik over det. Vi er næsten gennem haven som ikke er specielt spændende da vækstuhusene var lukket, da vi står på en lille stenbro over bækken. Theis kikker sig omkring og spørg om jeg sku ha min gave og så falder han på knæ og spørg officielt om jeg vil gifte mig med ham.

JA.

Så jeg fik jordens bedste julegave😍

img_4195

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille godte hen over julen..