To do liste!

En regnvejrs mandag☔️

Så sluttede en dejlig weekend på Djursland, med housewarming hos svigerinden og svoger og inden vi vente snuden hjemad, var vi lige forbi Kong Menveds middelaldermarked og en frisk gåtur ud til Kalø slotsruin.. Det var jo som at gå ved Vesterhavet 😋

Idag skulle jeg så afprøve et have trick. De lorte bladlus 🐛🐜 er igen dukket på på mine planter på terrassen og denne gang går det ud over mine nye ribsbuske.. Jeg har en mistanke om at det er i en bestemt buske de gemmer sig og derefter hopper over på mine nye planter 😡😡😡 sidste år fik de 3-4 store dahlia’er til at gå ud.. Nå men omtalte buske er nu klippet helt ned, som første del af haverydningen og nu skulle jeg så sprøjte mine 2 buske med vidundermidlet. Vand blandet med husholdningssprit og brun sæbe… Så vi må se om det slå bælterne ihjel..

 

Og så skulle man lige på en smut på job…. I regnvejr…. Jeg synes faktisk det har sin charme at være ude i regnvejr, nok mest når man er på vej hjem. For så kan man komme ud af det våde tøj og putte på sofaen med dyner og tæpper..😍 Ved godt jeg er mærkelig med det😋

Og når vi snakker regnvejr, så er jeg typen som heller ikke går med paraply, ihvertfald meget sjælden. Og det er set ud fra en fornuftig synsvinkel. Å æ vestkyst nøjes vi ikke bare med regn, næh det er 9 ud af 10 gange ledsaget af en strid blæst. Og hvis man så går med en paraply, jaaa hvad gør sådan en når det blæser og regner.. Vender på vrangen.

Jeg har godt nok grint mange gange af københavner, da jeg boede i Vanløse og jobbede på Hovedbanegården.. Når man så folk bakse med en paraply, der vendte vrangen ud ad, i regnvejr og blæst. De blev lige så våde, som hvis de ingen paraply havde 😂😂😂😂 så derfor bruger jeg ikke paraply, højest Regntøj…… Når jeg kan finde det 😂😂😂😂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To do liste!