1 uge i praktik

En af de dage…

Kender i det, man har haft nogle fantastiske dage, alt har bare kørt, måske i et højt men ok gear..

selv om vægttabet måske ikke køre 100 % og man heller ikke lige når at læse videre i sin bog eller andre planlagte sysler… Og så pludselig så rammer en joke lige forkert ind og vælter en omkuld…

det sket idag.. Vi har hygget, lavet huslige ting, været i biffen og hvad vi ellers kunne hygge os med, kæresten og jeg i vores børnefri weekend. Og da jeg skal ud for at købe lidt ekstra grønt til min salater og en af benjis fødselsdags gaver, så får Theis fyret en joke af omkring jeg bruger for mange penge… Og så snapper det bare for mig… Bliver vred og ked, kan ellers sagtens holde til de jokes, men idag ramte den lige igennem panseret.. Det er ikke Theis skyld, han kunne godt se den ramte helt forkert idag..

og i flere timer var jeg bare total tudefjæs.. Tudede over vægttabet ikke går som ønsket ( pjat fordi jeg er igang og har fået både cykel og pumpstang jeg bruger næsten dagligt) tudede over økonomien, at jeg  belaster økonomien med den gæld jeg har og som jeg kæmper med (jeg har fået høvlet halvdelen af gælden ned, så nu er den på ca. 150000 kr og jeg høvler fortsat 5000kr af hver måned på det alene og har for 1 år siden klippet alle unødvendige kort. Så det rykker, men der er ikke plads til noget lige nu pga den lave SU og SU lån.. Burde jo være stolt over jeg kan fortsætte afdragene under studiet, selv om mine lommepenge er minimale og går til børnene) og så havde jeg bare tonsvis af negative tanker, så sad on/OFF  og snøftede..

Theis sad hos mig og prøvede at få mig til at snakke om det, men kunne mærke at jeg ikke rigtig kunne forklarede det uden bare at tude…

på et tidspunkt stopper han sit spil, begynder at følge med i min chickflick og mens han fletter fingre med mig siger han: jeg er lige her hvis du vil snakke 😢😢😢😢😢😢hyyyyl

behøves jeg at sige at jeg fik snøftede og forklaret at jeg bare var total i en negativ spiral og ikke vidste hvorfor..  Han smilede, kyssede mig og lyttede bare..

nu har jeg hentede ungerne hjem fra weekend og har det allerede meget bedre igen, takket være min søde lyttende kæreste som ikke fatter en brik af hvordan en kvindehjerne kan kortslutte sådan på få sek…

Så igen…Kender du de dage❓❓❓❓❓❓❓😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 uge i praktik