Jeg er pavestolt

Emilies skole hjem samtale idag

Så blev det tid til Emilies skole hjem samtale og havde egentlig frygtet den lidt, da hun siden den sidste samtale, har bøvlet med matematikken, som hun ellers var knivskarp til.

men den frygt var helt ubegrundet 😍

Det var ros fra ende til anden og en smule konstruktiv råd.

Gennemgående lå hun i toppen i alle fag, og hun var vellidt og lærerne var meget glade for at have hende som elev. vi fik sågar at vide at hun havde en god effekt på nogle af drengene i klassen, som til tider skabe uro i klassen. Forstået på den måde, at hendes klasselærer sagde at han bevidst havde sat hende bestemte stede i klasse blandt nogle af drengen og det kunne mærkes på klassen. Det han blandt andet sammen med hendes målbevidsthed og iver for at lærer og forstå.

Så selv om hun kommer hjem med hovedpine pga støj i klassen, så fungere hun åbenbart som en stødpude og er automatisk med til at mindske det støjniveau der ellers er i klassen.. Så der er en mening med galskaben.

Undrede mig også over at hun aldrig havde lektier for, men alle lærer sagde samstemmigt, at hun var først og fejlfrit færdig, så hun sad med ekstra opgaver .

Så det skal fejres efter Emilies ønske med is og Daimkage til dessert i aften

img_4630

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er pavestolt