Første eksamen here we go :-S

Eksamen 😱😱😱😱😱😱

Så oprandte dagen for den første eksamen på 2 semester.

image

Jeg har kun haft knap 2 dages forberedelse pga hus renoveringen og deadlinen i tirsdags.

Så siden tirsdag eftermiddag har jeg haft snuden i bøgerne eller retter al slides og online litteratur som var del af pensum.

Jeg fik snakket med en klassekammerat og vi sad i nogle timer og snakkede teorier og fandt nogle gode nogen som kunne kobles op på vores event, der var afholdt på skolen den 4 maj.

vi havde lavet et Spring Bowl Challenge, hvor grupper skulle rundt på aktiviteter g derefter fest i fredagsbaren. Trods den lille tilslutning til det, endte det som en rigtig hyggelig fest og dag.

Og det er 10 gange nemmere at gå op til en eksamen med noget man har selv har været en del af og kunne sammenligne med😉

Men jeg fik terpet og terpet hele dagen igår, kun afbrudt af at benji skulle ha legegruppe og et kort sygevisit hos Theis kollega Thomas, som havde fået smadret venstre side i en motorcykel ulykke.

sad til kl 23 igår aftes før jeg var færdig og fik sendt mit slide til min lærer, så han kunne have det klart.

jeg terpede videre idag, da jeg først skulle op om eftermiddagen. Da tiden nærmede sig kørte jeg ud på skolen, i go tid, for også at snakke med de andre. Var egentlig ikke så nervøs, jo en krilleren i maven, men først i timerne op til. Jeg er ikke så nervøs som da jeg var teenager.

Karakterne var vidt forskellige og spændt over hele skalaen. Tror dog ikke at nogen dumpede. Så blev det min tur og jeg er sjovt nok tryg ved at skylle fremlægge, for det giver mening når det er til en eksamen. Nogen gange kan en case fremlæggelse godt virke fjollet og useriøst, men her, træder jeg endnu mere ind i præsentationsrollen.

Der var heldigvis ikke nogen klap som gik ned. Og da jeg havde vist mit slide, stillede de mig et spørgsmål inden jeg måtte sætte mig. Og der forklarede jeg egentlig om en anden model, Men det var en helt 3 der mentes. Og der fik jeg et kort sekundet et blackout og kunne intet huske. Tænkte fuck der røg den høje karakter.. Jeg fik lov at sætte mig og så siger censor pludselig noget om Critical Path og Bingo! Det var mit que og jeg var tilbage på sporet 🎉

Snakken gik fint og mere flydende end eksamen ved første semester. Men havde ingen fornemmelse hvor jeg lå.

Vi holdte tid og til sidst havde de ikke mere at spørge om, så jeg få lov at gå

Pyhaaaa

efter lidt minutter kalder de mig ind. Til at starte med sagde de at jeg da var bestået. Det pjattede jeg lidt med, så kikkede de på hinanden og min lærerMorten sagde: ah vist osse mere end det. Så smilede de og sagde at det var en 12! Udbryde højt: Er det rigtigt? Hold nu kæft! Hvortil min lærer svare: nej det vil vi ikke 😂😂😂😂😂

enest kritikpunkt de kunne finde, var at jeg lige havde en break Down i 30 sek. Før jeg røg ind på sporet igen om Critical Path.. Ellers brugte de, de 5 min på at give mig gode råd om hvordan jeg kunne gøre det kniv skarpt til en 12, uden noget som helst 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

Jeg er så pave stolt, har aldrig nogensinde været oppe på topkarakter..

Min lærer mente at nu skulle jeg osse bare winge dem til en 12’er ved næste eksamen, som er økonomi, som er hans fag osse, som i mega pres nu, fordi har har givet mig 2 12 taler. En fornylig i prøveeksamen og nu idag.. Argh… Kan mærke en smule pres 😂😂😂😂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første eksamen here we go :-S