My lucky day!!!!

Dejlig start på vinterferien

Ahhh er der noget bedre end at vågne med sin familie til sådan et vejr???blaahimmel

Solen der står ind af næsten alle vinduer, det kan man da kun blive glad i låget af 😉

Blomsterne på bordet nyder det osse ( det er dog ikke fra kæresten, købte dem selv under indkøb + jeg fik en lille buket af min gamle nabo  <3)
Theis siger han forsøgte at købe noget igår på valentinsdag, men da jeg havde bilen og var på Sjælland, havde han kun fakta at købe ind i 😉

blomster

Weekenden er gået med udgravning af det sidste rum i kælderen, hvor jeg hjalp lidt om lørdagen. Udstyret med spade og koben, gik jeg drengene til hånde med at fjerne sten/fliser og beton. Lørdag eftermiddagen fik vi dejligt besøg af vores gamle nabo, fra Ballerup. Det var så dejligt lige at få indhentet det forsømte lidt.

Søndag havde jeg fået “byggefri” af Theis, så ungerne og jeg kunne hanke op i den grå dame, aka min farmor, for at køre til Slagelse til forsinket julefrokost.

Alle hovederne var der, min brødre, mine svigerinder, mor, far, nevø og niece, morfar og famse. Det var rigtig dejligt at vi alle var samlet igen, da det efterhånden hører til sjældenhederne. Desværre var Theis jo ikke med, men det er han til april 🙂
Vi fortalte historier, snakkede om minder, grinede så flere af os trillede tårer osv. Emilie er den perfekte babysitter, hun tumlede med alle ungerne og styrede det ret godt..

familie
Min storebror, hans yngste Arnold, Sif og min Benjamin hygger.

Da vi vender snuden mod det jysk, sidder min gamle farmor og klapper min hånde og med glæde i stemmen, fortalte hun hvor hun havde nyt den lille sviptur. 🙂 Som jeg sagde til hende, du har gjort så meget for os, da vi var små, så nu gøres der gengæld, fordi hun ikke kan så meget mere selv 🙂

Idag står den på mit nye studiejob og imens triller Theis med ungerne i det nye street mekka, så de kan brænde krudt af 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My lucky day!!!!