vægttabs status

De små glæder, der spreder smil….

Lige nu er jeg lidt presset, bl.a. Fordi jeg endnu ikke har landet et job efter min uddannelse..

Så lige nu kværner min hjerne på højtryk med at terpe og at søge jobs. Jeg er self sikret i en akasse som  dimittend, men skal lige over en måneds karenstid. For et års tid siden tog jeg et valg om jeg skulle melde mig ind i akassen, for at være sikret fra uddannelsen var overstået eller om jeg skulle satse og vente til jeg havde bestået og melde mig ind efterfølgende, hvilket så giver en karenstid…. jeg valgt det sidste og nej jeg tog ikke selv den beslutning.. vi er 2 voksne i husstanden og har snakkede for og imod sidste år og blev enig om at de 400-500kr var mange penge, når jeg bla. Kæmper for at nedbringe min personlige gæld, samtidig med jeg studere. Så vi besluttede fælles at vi nok skulle få det til at hænge sammen.

Og med nogen af alle de tanker om pensum og kommende job, har jeg i den grad brug for små oplevelser der bringer smilet frem.

Da Theis fik fri og ungerne var sendt mod Ballerup, startede vi lige med et smut i bauhaus, hvor vi skulle reklamere over vores berøringsfrie vandhane til badeværelset.. vi reklamerede også sidste sommer, hvor det endte med at jeg fik den ombyttet og nu her 1 år efter, står vi med samme bøvl igen..

øv øv sådan noget reklamation kan i hvertfald ikke får et smil frem…

Så havde jeg et lille ærinde i Ønskebørn, da jeg skulle prøve at vurdere hvilke klapvogn min nevø ville få mest gavn af. Min mor og jeg havde diskuteret hvilke der var bedst for ham og fordi jeg har erfaring med forskellige størrelse af klapvogne, da jeg har prøvet en alm stor klapvogn, en quinny, en paraplyklapvogn, en Phil and teds og en mellemstor paraplyklapvogn, havde jeg nok den den mest relevante erfaring at trække på.

Theis går gladeligt med derind, og jeg stæser mod vogn udstillingen og går og leder. Pludselige er min kære mand væk.. der går lige lidt inden jeg får lokaliseret ham, og der kommer smilet så.. han står meget optaget af at trille frem og tilbage med en kombivogn, som han synes havde en pæn farve..

Hold op hvor er sådan noget bare eyecandy😍 Og jeg kunne mærke at jeg lyste op i det bredeste smil over at se han står og fordybe sig i det..

det lover jo meget godt at han gider interessere sig for disse ting, når vi senere hen forhåbentlig får produceret en arving😉😍

Ud over oplevelse med kæresten, så fik jeg da også lige af vide af sønnike at jeg var verdens bedste mor, simpelthen fordi jeg havde købt små yoghurt og mælkesnitter.

Nogen gange skal der ikke ret meget til og det er så lækkert, når der spredes smil😍

Og endnu et smil her til aften, vores nye vandhane, mens vi afventer at annullere købet af en elendig iföimg_0772 img_0773

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vægttabs status