stress - som jeg har oplevet det..

Butiks alarmen går….

Idag oplevede jeg noget af det jeg hader allermest, nemlig at jeg udløst en butiksalarm. Og lad mig slå fast med det samme, jeg stjæler IKKE!!!!!

Så jeg var sku noget forundret over at den bippede da vi gik ind i butikken og da vi skulle ud igen. Benji fik lov at komme med, da han er i markant bedring og med køling luft, lindre det hans halsgener, når det er falsk strubehoste. Vi skulle et smut i søstrene Grene, da jeg manglede noget bestemt trå og derefter i føtex. De ligger med få hundrede meters afstand i gågaden. Der var intet i søstrene Grene, men da vi med vogn og Benji oppe i vognen, gik ind i Føtex, bippede alarmen lystigt.. Jeg undrede mig og tænkte det var en i kassen ved siden af som var på vej ud.

Vi får fat i alt til brun kagebagning og gik mod kassen. Jeg havde kun det mest nødvendige med i min taske og den lille pose fra Søstrene Grene. Da jeg går igennem kassen for at pakke mens hun scanner vare ind, bipper alarmen, men noget der minder om den mest høje lyd ever. Selv om det nok er det samme hver gang. Nok fordi den bipper ved en selv, så er det højt. Hende som var blevet afløst af den nye medarbejder, forsøgt at afklare hvad der sket, hun kunne jo godt se jeg ikke havde alle mulige pakker med. Hun spurgte til om tasken var ny, eller om pungen var ny og nej nej med 1 mdr på bagen taskemæssigt og 5 år pungmæssigt.

Til sidst blander damen sig ved nabo kassen og begyndte at forklare om alarmer i bh’er også kan finde på at gøre det samme, selv efter noget tid??? Så de mente grav alvorligt at jeg havde en usynlig alarm i min 5år gamle pung, som på magisk vis, havde genopdaget sig selv. Vi tog min pung og bevægede forbi alarmen og ganske rigtig, alarmen bimlede og bamlede…

Til sidst rådførte den ene kollega sig med damen ved nabo kassen, om hun ikke bare måtte “fjerne” alarmen i min pung. Som i øvrigt aldrig har haft en alarm i sig. Og så førte hun pungen hen over gummibåndet og så kom der den der fjeder bong lyd og så stoppede balladen.

Jeg har dælme aldrig oplevet det før, heller ikke da jeg arbejdede i Føtex.

Vi skyndte os at betale og pakke os ud til bilen. Synes egentlig ikke det er pinligt, men lidt ubehagelig med den opmærksomhed alligevel. For så er der drama i Føtex, så man lige kan spise sin kedelig handletur op og komme hjem med noget sjovt:-D

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

stress - som jeg har oplevet det..