Den fedeste morgen ever... i rockens tegn

Bryllupsplanlægning – ringene

nå nu er der under et år til vi skal giftes, nærmere små 10 mdr.

vi har fået festlokalet på plads og kirken. Yay.

Og om 3 uger skal jeg for første gang ud og kikke, føle og prøve brudekjoler hos Panayotis i Vejle. Og med MR. Randy Fenoli himself. Spørg lige om jeg er spændt på hvilke fif han giver mig, sammen med den drømmetyder jeg har booket (drømmetyder = det kaldes de ansatte i butikken, man booker en tid hos)

For mig har det altid været kjolen noget af det vigtigste på min bryllupsdag. Netop fordi jeg aldrig igen ville kunne kravle i sådan en prinsessekjole igen.

Kæresten og jeg har været ude flere gange og kikke på vielsesringe hos en guldsmed, og vi kan bare ikke finde noget.. ingen af os vil have en glat guldringe, jeg er ikke til guld, så hvis vi skulle i det dyre ædelmetal, ville det være hvidguld. Alle de ringe vi har kikket på, har ikke “talt” til os eller også har en af os kunne li den. Og så koster de jo spidsen af en jetjager, især dem vi begge har kunne li..

Og vi har ikke råd og VIL ikke kaste 15000kr efter nogle hvidguldsringe. I hvertfald ikke lige nu..

og så er der en ting der irritere mig grænseløst. I hver en guldsmed vi er kommet ind i, har de tudet os ørene fulde af: “jamen hvorfor bruge mange penge på kjolen, når det er ringene i skal gå med resten af livet… ”

øj hvor det pisser mig af! Bare fordi normen siger at man får vielsesringe i guld er det ikke ensbetydende med at alle ønsker det.. noget af det som chokerede os ved guld ringe, er de helt opskruet pris det koster at købe ringe, og hvis du så vil sælge gammelt guld, får du kun en tiendedel tilbage! Der blev vi begge sku for nærig, da det jo tyder på at en guldsmed får en pæn profit på de ringe vedkommende laver!

og hvis vi så formastede os til at spørge om 8 karats ringe, så de fleste guldsmede ret anstrengt ud. Så der ramte vi tydeligt også ved siden af standarden for hvad folk smider efter vielsesringe….

Forleden sad vi og snakkede og så kom snakken på at selv om vi smed 6000kr for 8 karats ringe, var det stadig en en alt forstor del af bryllups budgettet.. så Theis forslog igen Titan ringe. Og jeg er på mange måde en anderledes pige og kan godt li Titan ringe. De er i et sindssygt slidstærk materiale, især af hensyn til det arbejde Theis har, de kan efterhånden bearbejdes med mange fede detaljer og så er de lette.. har en gang før haft Titan ring, så vi blev hurtigt enig om at det gik vi med. Vi skulle bare finde et par, som havde lidt detaljer. Så vi surfede lidt på nettet og fandt et par vi begge kunne li.. til sølle 2200kr inkl. Sten i min ring. Now we are talking…… så nu skal vi bare arbejde videre med vægttabet, da jeg ved at jeg taber mig på minde hænder også og der har Titan ringe et minus.. Du kan ikke ændre størrelsen, så ringene skal bestilles til sidst..

Og nu sidder nogle læsere sikkert og tænker:” Hun er sindssyg, så går hele bryllupsbudgette til hendes kjole”!!!!

Og nej det gør det ikke, men da jeg drømmer om at får en prinsesse kjole på og og vi ikke ofre dyre penge på ringene lige nu, så skal det nok løses sig. Husk på Brudgommens tøj er oftest lige så dyrt som en brudekjole kan være. Prisen må ikke overstige 10000kr og skal helst gerne længere ned.. måske jeg har is i maven og venter på udsalg, når jeg ved den er der 😉

Jeg er ikke egoist men jeg har blot 3 ønsker til mit bryllup med drømmemanden:

1: en prinsesse brudekjole

2: giftes i en kirke

3: og at de fleste penge går på en fed sødest til den lyse morgen

Vi har resten af livet til at finde de perfekte vielsesringe i hvidguld 😉

En mulig kjole fra panayotis, som kan fået på udsalg til 6200!

En mulig kjole fra panayotis, som kan fået på udsalg til 6200!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den fedeste morgen ever... i rockens tegn