Nytår og nyt job👍🏻

Bryllupsplanlægning ala theis😂

Nå men nu skal jeg jo så til at gå helt amok i bryllupsplanlægning ala bridzilla….. noooot.

Er ved at kaste op når jeg se sådan nogen på tv. Kommer til at ha en helt roligt tilgang til alt det her.

😉 Du tror mig ikke, når men vi får se 😉

Forleden dag snakkede vi om det da vi skulle hente børnene ved toget. Og jeg prøver at forklarer Theis at der altså er en milliard små ting, man skal ha styr på… han ryster på hovedet af mig med hans slow-Down-klassiske tilgang til tingene udstråling.

så står han og er lidt tænksom og efter 2-5 min og en sammentælling, kommer han frem til at der er 8 ring i planlægningen og det er da ikke meget. Og så remser han alle hovedpunkterne op, så som min kjole, hans tøj, maden, lokalerne, pynten osv. Jow jow min elskede, men hver ting har en milliard underpunkter, som der skal tænkes over vurderes, tagesstilling til og bestilles.

Men lige nu tror jeg varevogn skal finde en dato og så snakke med de steder vi har fundet indtil nu.

Min kære far så lige pludselig også ret angst ud nytårsaften, for detgik jo op for ham, at han skulle i det finde stastøj, fordi han skal følge mig op! Hihi min kære far den gamle wannabe hippie med langt hår.. Nå men man skal testes engang imellem og ud af sin komfortzone 😂

Jeg har ellers ikke nogen ide endnu om noget, da vi kun brainstormer, men jeg har en nogenlunde ide om min kjoles udseende og så at jeg er vilde med blomster i støvet lilla farver. En princessekjole ala det her.

men det kræver arbejde med at smide de 30 kilo, så det ikke er min krop der bestemmer kjolen, men hvad jeg har lyst til 😉

img_0686

 

1 kommentar

  • Gitte

    Du kommer til at ligne en drøm.
    Kiloene dem får du nemt smidt, du har gjort det før og ved hvad der skal til.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår og nyt job👍🏻