Så var vi sku i tivoli :-D

Børns forståelse for farlige ting

jeg vil lige starte indlægget med at sige, at det er ikke for at hænge nogen ud, at jeg skriver dette indlæg. Jeg har bare en undre og kan ikke rigtig vurdere mit spørgsmål selv.

Idag blev jeg først ringet op af Emilie ved 15 tiden da hendes skole dag slutter, hvor hun fortæller, ret roligt, at hun var løbet ind i noget ståltråd. Hun lød til at være ok, og på det tidspunkt ville hun stadig til rope skipping. Kort efter ringe hendes klasselærer med samme besked, selv om han ikke havde set hende. Han havde hørt det fra de 2 lærer som var sammen med hende da det skete.

jeg køre så op efter hende og ser hun sidder med et kold og vådt stykke papir på halsen, fordi det svir.

da vi går op for at se om vi kan finde den ørering hun mistede, bliver vi enig om at hun sku hjem og slappe af istedet. Synes det var et grimt mærke.

Emilie forklarer at en af drengene havde taget noget ståltråd, som nogle af pigerne havde fundet det og spændt det ud mellem 2 træer, der har 3-4 meter imellem sig, med en hæk i midten. Ungerne kunne løbe hele vejen rundt om hækken, mens der var ca 1 meter melle træet og hækken, på begge sider. Under leg med en anden dreng, jaget hun for sjovt en anden dreng, som ikke havde noget med ståltråden at gøre og hun løber direkte ind i det og mistede en ørering.

mit spørgsmål går så på om børn på 11 år, ikke burde vide at det er livsfarligt at spænde ståltråd ud mellem 2 træer på en legeplads??

Emilie så sådan ud da vi kom hjem

img_5761 img_5762

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så var vi sku i tivoli :-D