Så er kataloget fra MILK kommet!

Styrter rundt og filmoptagelse


Torsdag er studietur dag, men damn jeg har styrtet rundt idag��

I formiddags skulle jeg være med ude på skolen til nogle nye reklamefilm for skolen, så jeg jeg havde læst det som om vi skulle være der kl 9, he he klip til scenen, hvor der spørges til hvor jeg er der kl. 9 når jeg først skulle på 10.30������ jo se du, for meget om ørerne, så jeg ikke forstod planen godt nok��

Nå men hyggede med kaffe og sludrede med de 2 gutter der skulle filmes før mig.

så blev det min tur og jøsses kæmpe spots lige i hovedet og mennesker såom bare står og vurdere en, gentagelser, som jeg ikke ved om det var fordi jeg ævlede om forkerte ting eller om det er normalt at film det samme i flere versioner???

Men vurderede det til at det gik ok, da de sagde de var glade alle 3��

Styrter hjem, Theis og jeg køre i,pudsigt ud for at prøvekøre en ny bil og for at tage beskik af hvor vi står med den nuværende bil. For bare at kunne konstatere at man som bilejer bliver taget til dels i røven når det drejer sig om finansieringen osv.. så nu snakker vi om alternative løsninger, så vi hurtigst mulig står bedre ved et bilskifte..

Så køre jeg Theis på job, henter ungerne, stæser til frisør, stæser ned til skolen bagefter og aflevere Emilie til RØST. Benji og jeg når hjem en time inden han skulle til karate. Under karate timen skulle Emilie hentes, lige hurtig købe noget ind, hente benji og hjem igen.. fuck jeg er træt…

efter maden lavede jeg min første video blog med Emilie, da hun har plaget om det længe, men hun er ikke på SoMe, så vi gør det via min�� Du kan se den her: 


nu skal Theis bare hentes så jeg kan sooooooove

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er kataloget fra MILK kommet!